Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Στέρλινγκ, Ονιεκούρου, Σουάρεθ

Newsroom
Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Στέρλινγκ, Ονιεκούρου, Σουάρεθ

bet365

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ πέρασε από ιατρικά τεστ και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα στην Τσέλσι, ο Χένρι Ονιεκούρου παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Αδάνα Ντεμιρσπόρ, ενώ ο Ατρόμητος «έκλεισε» Σουάρεθ και Γκονθάλεθ.

Η Τσέλσι άλλαξε σελίδα με την έλευση του Τοντ Μπόελι στο τιμόνι και είναι έτοιμη να τη «σφραγίσει» και τυπικά με την πρώτη μεταγραφή της νέας εποχής, που ακούει στο όνομα Ραχίμ Στέρλινγκ. Μετά την οριστική συμφωνία των Λονδρέζων με τη Μάντσεστερ Σίτι στα 56 εκατομμύρια ευρώ, ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ προβάρει τα Μπλε, πέρασε ήδη από ιατρικά τεστ αργά το απόγευμα της Κυριακής (10/7) και πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο για 5+1 χρόνια πριν ανακοινωθεί κι επίσημα ως νέος παίκτης του Τόμας Τούχελ.

Στα ολοκληρωμένα deals εντός συνόρων, ο Χένρι Ονιεκούρου αφήνει τον Ολυμπιακό καθώς η τουρκική Αδάνα Ντεμίρσπορ ανακοίνωσε τον δανεισμό του για ένα χρόνο από τους ερυθρόλευκους. Στη συμφωνία τοποθετήθηκε και οψιόν αγοράς του.

Ο Ατρόμητος προχωράει στις προσθήκες δύο παικτών. Ο Ισπανός μέσος Έντερ Γκονθάλεθ από τη ρουμανική Σέπσι υπέγραψε και απομένει μόνο η ανακοίνωση, ενώ στους Περιστεριώτες καταλήγει και ο Ισπανός στόπερ Ντάνι Σουάρεθ, ο οποίος έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Ατρόμητο. Ο 32χρονος αμυντικός είναι γνωστός στα μέρη μας από το πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στον Άρη παρελθόν αποτελεί και τυπικά ο Σάκιτς καθώς οι «κίτρινοι» αποχαιρέτησαν τον Αυστριακό μπακ και τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στην ομάδα.

Στα επίσημα deal του διεθνούς χώρου τώρα, ξεχώρισε η δυνατή κίνηση της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία απέκτησε και τον Ομάρ Ρίτσαρντς από την Μπάγερν Μονάχου! Η μεταγραφή έκλεισε στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ για τον 24χρονο Τζαμαϊκανό αριστερό μπακ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε 17 φορές με τη φανέλα των Βαυαρών και πλέον θα φοράει εκείνη της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πέμπτη μεταγραφή της Φόρεστ ενόψει της επιστροφής της στην Premier League, μετά τους Αβονίγι, Χέντερσον, Νιακατέ και Μπιανκόνε. Τέλος, στη Λιλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο άλλοτε μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Ρεμί Καμπελά, υπογράφοντας ως ελεύθερος από τη Μονπελιέ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα