Ατρόμητος: Έκλεισε τον Ντάνι Σουάρεθ

Ατρόμητος: Έκλεισε τον Ντάνι Σουάρεθ

Μάκης Σταθάτος
Ατρόμητος: Έκλεισε τον Ντάνι Σουάρεθ

bet365

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρομήτου αναμένεται ο πρώην στόπερ του Αστέρα Τρίπολης, Ντάνι Σουάρεθ.

Ο Ντάνι Σουάρεθ είναι ο εκλεκτός που αναζητούσε για το κέντρο της άμυνάς του ο Ατρόμητος. Ο Ισπανός στόπερ έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας και αναμένεται τη Δευτέρα (11/7) για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός είναι γνωστός στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό από την εξαιρετική θητεία του για μία διετία στον Αστέρα Τρίπολης (αλλά και για τα γκολ του εναντίων των ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ). Με τους Αρκάδες κατέγραψε 55 αγώνες και 4 γκολ, όντας ένας από τους καλύτερους στόπερ της Super League, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Αμπχα της Σαουδικής Αραβίας, λόγω φυσικά της υψηλής οικονομικής πρότασης που δέχτηκε.

Πριν τον Αστέρα Τρίπολης αγωνιζόταν στην Πολωνία για λογαριασμό της Γκούρνικ Ζάμπζε. Εκεί είχε γεμάτες χρονιές με 81 συμμετοχές και 10 γκολ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία καθώς έπαιξε και σε αναμετρήσεις (4) του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα