Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Μάγκνουσον, Καμάτσο, Μπίσεσβαρ

Newsroom
 Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Μάγκνουσον, Καμάτσο, Μπίσεσβαρ

bet365

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε την απόκτηση του Ισλανδού στόπερ, ο Αρης έφερε στην Ελλάδα τον Πορτογάλο εξτρέμ και ο ΠΑΟΚ «έδεσε» τον 34χρονο μεσοεπιθετικό.

Στο «φουλ» φαίνεται πως... δουλεύουν οι «μεταγραφικές μηχανές» των ομάδων της Super League, αλλά σε επίσημο/τελειωμένο επίπεδο δεν υπήρξαν πολλές εξελίξεις. Αρκετά «μέτωπα» δείχνουν προχωρημένα ωστόσο στο «ταμείο» ασχολούμαστε με τις επίσημες ή έστω «κλεισμένες» υποθέσεις, aφού τέτοια deals μπορούν να χαλάσουν ακόμη και στην ώρα μηδέν.

Ξεκινάμε από τον Παναθηναϊκό που επισημοποίησε την προσθήκη του Χόρντουρ Μάγκνουσον και ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός έγινε και επίσημα παίκτης του.

Ο Αρης από την πλευρά του έφερε τις πρώτες ώρες της αποψινής ημέρας στην Ελλάδα τον Ραφαέλ Καμάτσο και μάλιστα ο 22χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Τι απομένει; Να ανακοινωθεί.

Οπως και ο Ιβάν Νέσμπεργκ στον ΠΑΟΚ που είναι «κλεισμένος» από καιρό και μάλιστα ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός ουσιαστικά... ανακοίνωσε τον εαυτό του στην ομάδα, ενώ στον «Δικέφαλο του Βορρά» έγινε και official η παραμονή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ανανέωση είχαμε και στη Λαμία, αυτή του επιθετικού Νίκου Τσούκαλου, ενώ στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει για αύριο προγραμματιστεί η άφιξη του χαφ Νταν Ριένστρα ώστε να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον «Αγιαξ της Ηπείρου».

Αντίθετα στον Βόλο «υποδέχθηκαν» το πρωί τον Ζοάο Εσκοβάλ και επισημοποίησαν την προσθήκη του Πορτογάλου στόπερ, όμως συνάμα «αποχαιρέτησαν» τον Φράνκο Φεράρι που μετά από μία τριετία στο club θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ.

Στην Κύπρο μάλιστα θα έχει για αντίπαλο τον Δημήτη Πινακά που παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Απόλλωνα Λεμεσού.


Σε διεθνές επίπεδο δυο ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα πήραν μεταγραφή και μάλιστα με αρκετά μεγάλα συμβόλαια. Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ μετά τη σύντομη θητεία του στην ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε εκ νέου το δικαίωμα που του έδωσε η FIFA λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και αποχώρησε από την Κράσνονταρ μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο διεθνής Πολωνός χαφ θα αγωνιστεί στην Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας και θα καρπωθεί συμβόλαιο με αποδοχές 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το συμβόλαιο του 32χρονου μέσου με τους Ρώσους ολοκληρώνεται το 2024.

Η δεύτερη μεταγραφή παλιού γνώριμου της Super League είναι αυτή του Σέρτζιο Ολιβέιρα στη Γαλατασαράι. Ο Πορτογάλος χαφ είχε αγωνιστεί στα «μέρη» μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ το πρώτο εξάμηνο του 2019 ως δανεικός από την Πόρτο και πανηγύρισε το νταμπλ με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Τρία χρόνια μετά την αποχώρηση του από την Τούμπα οι «Δράκοι» τον πούλησαν στη «Γαλατά» αντί τριών εκατομμυρίων ευρώ. Ο 30χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026 και θα αμείβεται με 2.750.000 ευρώ ετησίως. Θυμίζουμε πως στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ολιβέιρα αγωνίστηκε στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο και σήκωσε το Conference League

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα