ΠΑΣ Γιάννινα: Αλλαγή σκηνικού με Ριένστρα έρχεται Ελλάδα την Κυριακή

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Αλλαγή σκηνικού με Ριένστρα έρχεται Ελλάδα την Κυριακή

bet365

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται την Κυριακή ο Νταν Ριένστρα, με τον Ολλανδό μέσο και τον ΠΑΣ να τα βρίσκουν έστω και την τελευταία στιγμή. Την ίδια μέρα θα είναι στα Γιάννενα και ο Κάρλος Σόρια.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν σταματά τις κινήσεις του όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας. Κινήσεις που έχουν να κάνουν και με παίκτες όπως ο Νταν Ριένστρα που ενώ αρχικά φαινόταν πως η περίπτωση του Ολλανδού μέσου δεν θα προχωρήσει, τα πράγματα άλλαξαν εντελώς το τελευταίο διάστημα. Αρχικά οι Ηπειρώτες είχαν έρθει σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη του Βόλου, ωστόσο επειδή του ζήτησαν να έρθει πιο νωρίς στην Ελλάδα για εξετάσεις, φάνηκε πως οδειγούμαστε σε ναυάγιο. Την τελευταία στιγμή όμως είχαμε αλλαγή σκηνικού και ο Ριένστρα θα βρίσκεται την Κυριακή στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια αν όλα πάνε καλά να ανακοινωθεί.

Στα Γιάννενα την Κυριακή θα είναι και ο Κάρλος Σόρια, με τον Ισπανό δεξί μπακ να έρχεται στους Ηπειρώτες προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μανώλη Σάλιακα. Τέλος η αναζήτηση για στόπερ συνεχίζεται, με τους «κυανόλευκους» να έχουν ζητήσει από τον Ολυμπιακό τον Μπαγκαλιάνη, ενώ θα φυσικά η ενίσχυση θα συνεχιστεί. Όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Πολωνία με τους Γιαννιώτες να αναχωρούν την Τετάρτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα