«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Ραφαέλ Καμάτσο για τον Άρη

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Ραφαέλ Καμάτσο για τον Άρη

Newsroom
«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Ραφαέλ Καμάτσο για τον Άρη

bet365

Με καθυστέρηση σχεδόν τριών ωρών, ο Ραφαέλ Καμάτσο έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να επικυρώσει τη συμφωνία του με τον Άρη.

Ο Ραφαέλ Καμάτσο αναμενόταν να φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 22:00 ωστόσο οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Βόρεια Ελλάδα καθυστέρησαν κατά περίπου τρεις ώρες την άφιξή του. Πλέον αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ούτως ώστε να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας του.

Ο Άρης αποκτά τον 22χρονο Πορτογάλο winger υπό τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Έχει ωστόσο τη δυνατότητα αγοράς των δικαιωμάτων του καθώς η συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών του δίνει τη σχετική δυνατότητα στο τέλος της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κατά τους Πορτογάλους, το ποσό ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ ωστόσο πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι είναι μικρότερο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι «προϊόν» της Λίβερπουλ καθώς εκεί έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του πριν τελικώς αποφασίσει την αποχώρησή του από την ομάδα του Άνφιλντ καθώς διαφωνούσε με τον αγωνιστικό ρόλο που σκόπευε να του δώσει ο Γιούργκεν Κλοπ.

Προς αυτήν την κατεύθυνση λειτούργησε και η αγορά των δικαιωμάτων του από τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας στην οποία ήταν έως και το 2021 καθώς ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Ρίο Άβε και Μπελενένσες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα