ΠΑΟΚ: Ο Νέσμπεργκ επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του

ΠΑΟΚ: Ο Νέσμπεργκ επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του

Newsroom
ΠΑΟΚ: Ο Νέσμπεργκ επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του

bet365

Ο Ιβάν Νέσμπεργκ μίλησε σε μέσο της Δανίας και επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, η οποία έχει κλείσει από τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Ιβάν Νέσμπεργκ μετά από εννέα χρόνια στην Βαλερένγκα (2013-2022) είναι έτοιμος να αποχωρήσει οριστικά από την Βαλερένγκα και να γίνει κάτοικος Θεσσαλονικής. Ο Νορβηγός έχει κλείσει από τον περασμένο Απρίλιο στον ΠΑΟΚ και το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί η τετραετής συμφωνία των δυο πλευρών. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός παραχώρησε δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του και για πρώτη φορά επιβεβαίωσε πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι δηλώσεις του Νέσμπεργκ:

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ αλλά πλησιάζουν οι μέρες να φύγω. Είναι παράξενο για μένα ότι φεύγω από την Βαλερένγκα μετά από 20 χρόνια. Και πολύ παράξενο που θα παίξω σε μια ομάδα εκτός Νορβηγίας. Είχα κι άλλες προτάσεις πιο νωρίς από αυτήν που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ αλλά η ομάδα μου απαντούσε αρνητικά. Θεωρώ την επιλογή μου πολύ καλή.

Έχω ρωτήσει για να μάθω πράγματα για τον ΠΑΟΚ και γι αυτό δέχθηκα την πρόταση. Είμαι έτοιμος για αυτήν την πρόκληση και θα προσπαθήσω να πρωταγωνιστήσω στη νέα μου ομάδα. Ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω και ο ΠΑΟΚ με βοηθάει σε αυτό. Η Βαλερένγκα προσπάθησε να με κρατήσει με πολλούς και διάφορους τρόπους αλλά δεν τα κατάφερε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα