Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Τσόλακ, Καμάτσο, Εσκοβάλ

Newsroom
Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Τσόλακ, Καμάτσο, Εσκοβάλ

bet365

Ο Αντόνιο Τσόλακ θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Σκωτία και τη Ρέιντζερς, ο Άρης περιμένει στη Θεσσαλονίκη τον Ραφαέλ Καμάτσο, ο Βόλος παίρνει τον Ζοάο Εσκοβάλ.

Για ακόμα μία μέρα τα μεταγραφικά δεν σταματούν στην χώρα μας και όχι μόνο βέβαια. Όσον αφορά την Ελλάδα ξεχωρίζει η οριστική συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Ρέιντζερς, με τον Αντόνιο Τσόλακ να συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην Σκωτία. Μια μεταγραφή που ήταν κλεισμένη, απλά σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ισπανού, Μπράντον Τόμας.

Μια από τις ομάδες που κινείται σε έντονο ρυθμό στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού είναι ο Άρης, με τους «κίτρινους» να περιμένουν στη Θεσσαλονίκη τον Ραφαέλ Καμάτσο. Ο Πορτογάλος αναμένεται την Παρασκευή στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Θεσσαλονικείς. Όσον αφορά τον Μόζες Οντουμπάγιο έφτασε στη Θεσσαλονίκη και μένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφή.

Την ενίσχυσή του συνεχίζει και ο Βόλος όμως, με τους Βολιώτες να βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ, Ζοάο Εσκοβάλ. Ο 25χρονος αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα μας όπως αναφέρουν και ΜΜΕ της Κύπρου, με τον Εσκοβάλ να αγωνιζόταν πριν στην Ανόρθωση.

Τέλος όσον αφορά την Ελλάδα, εκτός από τις μεταγραφές, σημαντική ήταν και η ανανέωση της Λαμίας με τον Μπόγιαν Σαράνοφ, με τον Σέρβο τερματοφύλακα να μένει για ακόμα μία χρονιά στους «κυανόλευκους».

Στον διεθνή χώρο, ο δεύτερος Έλληνας της Φορτούνα Σιτάρντ έγινε ο Βασίλης Σουρλής, ο οποίος μετακόμισε στον ολλανδικό σύλλογο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν και θα γίνει έτσι συμπαίκτης με τον Δημήτρη Σιόβα.

Από κει και πέρα, η ημέρα δεν έκρυβε το μεγάλο deal, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχε και τις αξιοσημείωτες μεταγραφές της. Την πιο δαπανηρή την έκανε η Λιντς, η οποία απέκτησε τον Λουίς Σινιστέρα από τη Φέγενορντ καταβάλλοντας 25 εκατομμύρια ευρώ. Ο Κολομβιανός εξτρέμ ήταν το συμπλήρωμα του Ταϊρέλ Μαλάσια στην αξιοσημείωτη αριστερή πτέρυγα της φιναλίστ του Conference League και υπέγραψε συμβόλαιο για πέντε χρόνια στα Παγώνια.

Την ίδια ώρα, η Μίλαν ενεργοποίησε την προαιρετική οψιόν αγοράς που είχε τεθεί στο συμβόλαιο του Ζουνιόρ Μεσίας και μετά τον μονοετή δανεισμό του, τον μονιμοποίησε στο Σαν Σίρο για δύο χρόνια, αντί του ποσού των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ που θα βάλει στα ταμεία της η Κροτόνε. Ντεμαράζ και από την Μπενφίκα με δύο ταλέντα από τη Νότια Αμερική, τον 21χρονο Αργεντινό μέσο, Έντσο Φερνάντες από τη Ρίβερ Πλέιτ (10 εκατ. ευρώ) και τον 23χρονο Βραζιλιάνο στόπερ από την Κορίνθιανς (8,5 εκατ. ευρώ), αμφότερους με συμβόλαια ως το 2027.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα