Ο Άρης περιμένει τον Καμάτσο στη Θεσσαλονίκη

Ο Άρης περιμένει τον Καμάτσο στη Θεσσαλονίκη

Newsroom
Ο Άρης περιμένει τον Καμάτσο στη Θεσσαλονίκη

bet365

Ο Ράφαελ Καμάτσο αναμένεται αύριο (8/7, 22:30) στη Θεσσαλονίκη για να επικυρώσει τη συμφωνία του με τον Άρη και να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Τα δεδομένα άφιξης του Πορτογάλου στη Θεσσαλονίκη άλλαξαν αρκετές φορές, φαίνεται όμως ότι διευθετήθηκαν οι λεπτομέρειες που απέμεναν. Κι έτσι ο Ραφαέλ Καμάτσο αναμένεται αύριο (8/7) στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να ακολουθήσει η επικύρωση της συμφωνίας του με τον Άρη. Αυτή προβλέπει τον δανεισμό του από τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας για έναν χρόνο με option αγοράς για τους «κίτρινους», δίχως όμως να είναι ξεκάθαρο το ύψος αυτής. Κατά τους Πορτογάλους η συμφωνία προβλέπει το ποσό των 3.000.000 ευρώ ως option αγοράς, αλλά πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι συμφωνήθηκε μικρότερο ποσό.

Σε κάθε περίπτωση, μετά το ρεπό που θα δώσει ο Χερμάν Μπούργος στους ποδοσφαιριστές του με την επιστροφή της αποστολής από την Αυστρία, στην επανέναρξη των προπονήσεων θα έχει στη διάθεσή του και τον 22χρονο winger.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα