Βόλος: Κοντά στον Πορτογάλο στόπερ Ζοάο Εσκοβάλ

Βόλος: Κοντά στον Πορτογάλο στόπερ Ζοάο Εσκοβάλ

Newsroom
Βόλος: Κοντά στον Πορτογάλο στόπερ Ζοάο Εσκοβάλ

bet365

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Κύπρο, ο Βόλος πλησιάζει στον 25χρονο Πορτογάλο στόπερ που μένει ελεύθερος από την Ανόρθωση.

Μετά τον Ζούχα Πιρίνεν, ο Βόλος βρίσκεται κοντά στην απόκτηση και του δεύτερου κεντρικού αμυντικού που αναζητούσε με τον εκλεκτό να είναι ο Ζοάο Εσκοβάλ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ανόρθωση.

Ο 25χρονος Πορτογάλος στόπερ με ύψος 1,88μ. ανήκε στην κυπριακή ομάδα από τον Ιανουάριο, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους. Στην Ανόρθωση είχε πέντε συμμετοχές το τελευταίο εξάμηνο και έψαχνε να αποχωρήσει. Ο Εσκοβάλ σύμφωνα με πληροφορίες του kerkida.net στην Κύπρο βρίσκεται κοντά στον Βόλο και αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη προσθήκη στην αμυντική γραμμή.

Ο Εσκοβάλ αναδείχθηκε από την ακαδημία της Μπενφίκα, έφτασε μέχρι τη δεύτερη ομάδα της και το καλοκαίρι του 2017 πήρε μεταγραφή για την Κροατία και την Ίστρα. Μετά από ενάμιση χρόνο εκεί έκανε το βήμα παραπάνω υπογράφοντας στη Ριέκα, στην οποία παρέμεινε για τέσσερα χρόνια, πραγματοποιώντας συνολικά 105 συμμετοχές.

Αν όλα πάνε καλά, αυτή θα είναι η δέκατη μεταγραφική προσθήκη για τον Βόλο το φετινό καλοκαίρι μετά τους Βίκτορ Φερνάντεθ, Οικονομόπουλο, Ταχάτο, Σταμένκοβιτς, Τσέλιο, Αυγερινό, Μεσκίδα, Ντέλετιτς και Πιρίνεν που έχουν ήδη ανακοινωθεί και συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πορταριά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα