Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Γιόνσον, Μπράντον, Οντουμπάγιο, Περέα

Newsroom
 Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Γιόνσον, Μπράντον, Οντουμπάγιο, Περέα

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δανού χαφ, ο ΠΑΟΚ «έκλεισε» τον Ισπανό φορ, ο Αρης θα φέρει στην Ελλάδα τον Νιγηριανό μπακ και ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε super deal με την παραχώρηση του Κολομβιανού επιθετικού στη Στουτγκάρδη.

«Φωτιά» έχουν πάρει τις τελευταίες ώρες τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, ο οποίος κινήθηκε απόψε (6/7) πολύ ενεργά όχι απλά σε επίπεδο «προχωρημένων επαφών» όπως π.χ. είναι η περίπτωση του Κάλεντ Νάρεϊ, αλλά σε ουσιαστικά κλεισμένα deals, όπως αυτά που πραγματευόμαστε κάθε βράδυ.

Ετσι λοιπόν παρελθόν από τον «Δικέφαλο του Βορρά» αποτελεί ουσιαστικά ο Αντόνιο Τσόλακ που θα συνεχίσει στη Ρέιντζερς και αντικαταστάτης του στη γραμμή κρούσης του club είναι ο Μπράντον Τόμας, κάτι που σημαίνει πως στη Θεσσαλονίκη κάλυψαν αμέσως το «κενό» που δημιουργήθηκε.

Στην ΑΕΚ τώρα η Ενωση έκανε official την προσθήκη του Γενς Γιόνσον και ο Δανός χαφ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Ενωση και παράλληλα μπήκε στο νέο του «σπίτι», την «OPAP Arena Αγιά Σοφιά».

Ο Αρης από την πλευρά του βρήκε στο πρόσωπο του Νιγηριανού οπιοσθοφύλακα Μόζες Οντουμπάγιο τον «εκλεκτό» του για το δεξί άκρο της άμυνας και αυτόματα μετρά αντίστροφα για ακόμη μία μεταγραφή, αφού ο 28χρονος άμεσα θα ανακοινωθεί.

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε σε ένα «χρυσό deal» (2,5 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τα μπόνους) για χάρη του Χοσέ Περέα αφού συμφώνησε με την Στουτγκάρδη για την πώληση του Κολομβιανού επιθετικού, σε μία συμφωνία που θα αποφέρει οικονομικά οφέλη και στον Παναθηναϊκό αφού διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας ήρθε, όπως αναμένονταν να συμβεί, ο γνώριμός μας Τόμας Ντε Βινσέντι και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέγραψε στο σύλλογο κάτι που σημαίνει πως επέστρεψε στα γήπεδά μας μετά από πολυετή καριέρα στην Κύπρο, ενώ θα έχει για συμπαίκτη τον Γιώργο Σαραμαντά που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα.

Κάτι ανάλογο επισημοποίησε πως έπραξε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με τον Ιωνικό (είχε επίσης συμφωνήσει από καιρό), ενώ αντίθετα οριστικά παρελθόν από τον Παναιτωλικό αποτελεί ο Ελίας Περέιρα που παραχωρήθηκε με καθεστώς 50%-50% στη Γοδόι Κρουζ.

Στα «δικά» μας παιδιά του εξωτερικού τώρα ο Απόστολος Βέλλιος πήρε πάλι το δρόμο της ξενιτιάς και πιο συγκεκριμένα μετά από τη σύντομη παρουσία του στη Λαμία υπέγραψε στην ολλανδική Τσβόλε, ενώ ο Κώστας Σταφυλλίδης θα συνεχίσει και του χρόνου στη Μπόχουμ.

Στην Premier League η Νότιγχαμ Φόρεστ ενισχύθηκε στο κέντρο της άμυνας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου σέντερ μπακ, Μουσά Νιακατέ. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε 15 εκατομμύρια ευρώ στη Μάιντς και έκανε δικό της τον Γάλλο στόπερ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Νιακατέ είναι η τέταρτη προσθήκη της Φόρεστ μετά τους Χέντερσον, Μπιανκόν και Αβονίγι. Στην La Liga η Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκλήρωσε την πρώτη της θερινή μεταγραφή, καθώς έκανε δικό της τον διεθνή Βέλγο χαφ Αξελ Βίτσελ. Ο 33χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Ντόρτμουντ μετά από μια τετραετία και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Στην Bundesliga η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Ερλινγκ Χάαλαντ και διακριθέντα στο περσινό Champions League, Σεμπαστιάν Αλέ. Το «deal» της Μπορούσια με τον Αγιαξ είχε κλείσει εδώ και μέρες στα 35 εκατομμύρια ευρώ και πλέον επισημοποιήθηκε. O Γαλλο-Ιβοριανός φορ υπέγραψε μέχρι τετραετές συμβόλαιο, μέχρι το 2026 και έγινε η έβδομη κίνηση των Βεστφαλών μετά τους Αντεγέμι, Σλότερμπεκ, Οζκάν, Ζίλε, Λότκα και Μέγιερ.

Στην Serie A η κυπελλούχος Ιταλίας Ιντερ απέκτησε τον δεξιό μπακ-χαφ Ραούλ Μπελανόβα με τη μορφή δανεισμού από την Κάλιαρι, ως εναλλακτική πίσω από τον Ντένζελ Ντάμφρις. Οι «Νερατζούρι» έκαναν δικό τους τον Ιταλό αμυντικό, ενώ η οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι είναι στα επτά εκατομμύρια ευρώ. Τέλος η Γιουβέντους ολοκλήρωσε το «deal» με τον ελεύθερος Ανχελ Ντι Μαρία, ο οποίος θα παρουσιαστεί μέσα στην εβδομάδα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα