Ιωνικός: Ανακοίνωσε την ανανέωση του Τσιγκρίνσκι

Ιωνικός: Ανακοίνωσε την ανανέωση του Τσιγκρίνσκι

Newsroom
Ιωνικός: Ανακοίνωσε την ανανέωση του Τσιγκρίνσκι

bet365

Ο Ιωνικός επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ιωνικό για δύο ακόμη χρόνια.

Η σημερινή επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Νεάπολης ήρθε να επιβεβαιώσει το χθεσινό (05/07) ρεπορτάζ του Gazzetta που είχε αποκαλύψει την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 35χρονος Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι πραγματοποίησε πέρυσι 27 συμμετοχές με την φανέλα του Ιωνικού σημειώνοντας μάλιστα κι ένα τέρμα και ξεπερνώντας τα 2.000 αγωνιστικά αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Νεάπολης:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Τσιγκρίνσκι με την ποιότητα και την εμπειρία του, καθοδήγησε ανασταλτικά τον Ιωνικό και αποτέλεσε έναν στηλοβάτη στην άμυνα της ομάδας του Δημήτρη Σπανού.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός έγραψε 27 εμφανίσεις και σκόραρε 1 γκολ, ενώ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους ποδοσφαιριστές για το ήθος του και τον χαρακτήρα του. Θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ιωνικό για δύο ακόμη χρόνια.

Η οικογένεια του Ιωνικού του εύχεται καλή τύχη για τη νέα σεζόν και να είναι υγιέστατος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα