Ο Άρης κλείνει τον Μόζες Οντουμπάγιο

Ο Άρης κλείνει τον Μόζες Οντουμπάγιο

Newsroom
Ο Άρης κλείνει τον Μόζες Οντουμπάγιο

bet365

Ο 28χρονος Νιγηριανός Μόζες Οντουμπάγιο είναι η βασική επιλογή του Άρη για το δεξί άκρο της άμυνας και μάλιστα οι «κίτρινοι» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πρώην παίκτη της ΚΠΡ καθώς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο Νιγηριανός με αγγλικό διαβατήριο είναι ο ποδοσφαιριστής με τον οποίον συζητά ο Άρης και μάλιστα είναι κοντά σε συμφωνία μαζί του καθώς ο Μόζες Οντουμπάγιο αναμένεται αύριο (7/7) στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την υπογραφή πολυετούς συμβολαίου.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Αγγλία καθώς ήταν στα τμήματα υποδομής της Λέιτον Όριεντ (116 αγώνες, 16 γκολ και 21 ασίστ) έως ότου μεταγραφεί στη Μπρέντφορντ το 2014 έναντι ποσού 1.25 εκατομμυρίων λιρών.

Στην τελευταία έπαιξε σε 56 αγώνες – κυρίως στην Championship – μετρώντας 84 συμμετοχές για να έρθει η δεύτερη μεταγραφή του στη Χαλ η οποία επένδυσε ποσό 5.000.000 λιρών.

Ακολούθησαν οι συνεργασίες του με Σέφιλντ Γουένσντεϊ και ΚΠΡ στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με 33 συμμετοχές και τρεις ασίστ. Στο τέλος της περασμένης σεζόν έμεινε ελεύθερος από την ΚΠΡ γεγονός το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στον Άρη να προχωρήσει σε συμφωνία μαζί του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα