Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Βρσάλικο

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Βρσάλικο

Newsroom
Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Βρσάλικο

bet365

Ο διεθνής Κροάτης δεξιός μπακ έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων» και μετρά αντίστροφα ο χρόνος για να υπογράψει στους πρωταθλητές.

Στην τελική της ευθεία βρίσκεται για τον Ολυμπιακό η υπόθεση του Σίμε Βρσάλικο και μετρά αντίστροφα ο χρόνος ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να... πυροδοτήσουν μία μεταγραφική βόμβα.

Ο διεθνής Κροάτης δεξιός μπακ έφτασε σήμερα (1/7) στη χώρα μας για λογαριασμό των Πειραιτών και πλέον προβάλει ζήτημα ωρών ώστε να υπογράψει στους Πειραιώτες, με τους οποίους έχει συμφωνήσει από μέρες.

Αυτόματα ο 30χρονος ακραίος οπισθοφύλακας μετά από «μεγάλη» καριέρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και μεταξύ άλλων σε Ιντερ, Τζένοα, θα γίνει κάτοικος Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα