Ολυμπιακός: Προφορική συμφωνία με Βρσάλικο!

Ολυμπιακός: Προφορική συμφωνία με Βρσάλικο!

Ολυμπιακός: Προφορική συμφωνία με Βρσάλικο!

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Κροάτη για ένα συμβόλαιο διετούς διάρκειας με προοπτική για άλλον έναν χρόνο.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει και... τυπικά τη μεταγραφική βόμβα του Βρσάλικο! Όπως είχατε διαβάσει νωρίτερα και στο ρεπορτάζ του Gazzetta η υπόθεση του Βρσάλικο είχε μπει σε καλό δρόμο και ο παίκτης ήταν κοντά στο να πιάσει Λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες και πηγές κοντά στον Ολυμπιακό ο έμπειρος δεξιός μπακ (με ηλικία 30 ετών και ύψος 1.81 μέτρων) έχει πλέον συμφωνήσει προφορικά με τον σύλλογο για ένα συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με προοπτική για έναν χρόνο ακόμα. Δεν είναι ακόμα σαφές το πότε ο έμπειρος μπακ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία (ή πότε θα είναι ξανά στην Ελλάδα), ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα να είναι εξαρχής διαθέσιμος για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Σίμε Βρσάλικο προφανώς και προορίζεται για βασικός δεξιός μπακ και είναι ένα τρομερά δυνατό όνομα, έχοντας σπουδαία καριέρα αλλά και παραστάσεις με την Εθνική Κροατίας. Με την Ατλέτικο Μαδρίτης το συμβόλαιό του εξέπνεε και δεν ήθελε να μπει σε διαδικασία νέου συμβολαίου και λόγω της πρότασης που θα του γινόταν αλλά και επειδή δεν θα ήταν στα βασικά πλάνα της.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα