ΑΕΚ: Διαψεύδει και η Λας Πάλμας για Αραούχο

ΑΕΚ: Διαψεύδει και η Λας Πάλμας για Αραούχο

Newsroom
ΑΕΚ: Διαψεύδει και η Λας Πάλμας για Αραούχο

bet365

Εκτός από την ΑΕΚ και η Λας Πάλμας φέρεται να διέψευσε στα ΜΜΕ των Καναρίων Νήσων τις φήμες που αναπτύχθηκαν από το πρωί σχετικά με πιθανή επιστροφή του Αραούχο στην ισπανική ομάδα.

Σενάρια επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας εμφανίστηκαν το πρωί της Τετάρτης έπειτα από tweet Ισπανού ρεπόρτερ, με την ΑΕΚ ωστόσο να ξεκαθαρίζει πως η ιστορία δεν έχει καμία απολύτως βάση.

Μετά την ΑΕΚ και η Λας Πάλμας φέρεται να έχει διαψεύσει τα συγκεκριμένα σενάρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Canarias7, ένα Μέσο με στενή επαφή με τη διοίκηση του συλλόγου των Καναρίων Νήσων.

«Από τη στιγμή που ο Τσίνο δεν μένει ελεύθερος, οι πιθανότητες να επιστρέψει στη Λας Πάλμας είναι μηδαμινές σύμφωνα με πηγές μέσα από τον σύλλογο», γράφει χαρακτηριστικά το ισπανικό δημοσίευμα, ενώ στη συνέχεια προσθέτει: «Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για την αγορά και η ΑΕΚ απαιτεί μια αποζημίωση για να τον αφήσει να φύγει».

Το δημοσίευμα του Canarias7 συμπληρώνει μάλιστα πως η ΑΕΚ σε κάθε περίπτωση δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τον Αργεντινό επιθετικό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα