Σέρχιο Αραούχο: «Η Λας Πάλμας εργάζεται για την επιστροφή του Αργεντινού»

Σέρχιο Αραούχο: «Η Λας Πάλμας εργάζεται για την επιστροφή του Αργεντινού»

Newsroom
Σέρχιο Αραούχο: «Η Λας Πάλμας εργάζεται για την επιστροφή του Αργεντινού»

bet365

Ο ισπανικός Τύπος θέλει τον Σέρχιο Αραούχο να επιστρέφει στην Ισπανία και την Λας Πάλμας

Ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση μέχρι το 2024.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα όμως, o αγαπημένος «Τσίνο» των φίλων της Ένωσης πιθανόν θα επιστρέψει στη Λας Πάλμας, με τις επαφές να έχουν ήδη ξεκινήσει, αφού ολόκληρος ο οργανισμός του ισπανικού συλλόγου, εργάζεται για τη μεγάλη επιστροφή.

Σημειώνεται δε, ότι ο ισπανικός σύλλογος θα «παραιτηθεί» από μέρος των χρημάτων που οφείλει η ΑΕΚ στην ομάδα, για να τον κάνει δικό του.

«Τους χρωστάω μια Πρώτη Κατηγορία», είχε δηλώσει ο Αραούχο απευθυνόμενος στην ομάδα της Γκραν Κανάρια, στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του. Αυτό θυμίζουν στο dlaspalmas.net τονίζοντας πως πλέον θα έχει ξανά την ευκαιρία να επιστρέψει τους «κίτρινους» στην ελίτ του ισπανικού ποδοσφαίρου. «Το έκανε ήδη το 2015 και έγινε ο ήρωας της ανόδου», γράφουν οι Ισπανοί.

«Οι δύο πλευρές θέλουν, αν και αυτήν την στιγμή υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ του ελληνικού συλλόγου και της Λας Πάλμας», τονίζουν.

Την περασμένη σεζόν ο Αραούχο σε 31 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σκοράροντας 12 τέρματα και μοιράζοντας 3 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα