ΑΕΚ: Κανένα θέμα με Σέρχιο Αραούχο

ΑΕΚ: Κανένα θέμα με Σέρχιο Αραούχο

Newsroom
ΑΕΚ: Κανένα θέμα με Σέρχιο Αραούχο

bet365

Από το κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο» αρνούνται όσα γράφουν οι Ισπανοί για επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας.

Το σενάριο επιστροφής του «Τσίνο» στην Γκραν Κανάρια για λογαριασμό της παλιάς του ομάδας δεν άπτεται της πραγματικότητας. Δεν υπάρχει κανένα θέμα επιστροφής του Αργεντινού στην Ισπανία και ουδεμία οφειλή των «Κιτρινόμαυρων» προς τον ισπανικό σύλλογο.

Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, ο 30χρονος επιθετικός φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό πλάνο της Λας Πάλμας, με τους Ισπανούς μάλιστα να γράφουν ότι υπάρχουν ήδη επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών. Ο ισπανικός σύλλογος μάλιστα παρουσιάζεται πρόθυμος να «παραιτηθεί» των οικονομικών αξιώσεων που είχε από την Ένωση.

Οι «κιτρινόμαυροι» όμως είναι ξεκάθαροι, καθιστώντας σαφές ότι δεν αληθεύουν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στη χώρα της Ιβηρικής, ενώ δεν υπάρχει καμία οφειλή της ΑΕΚ προς τη Λας Πάλμας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα