Βόλος: Ανακοίνωσε τον Αντώνη Οικονομόπουλο

Βόλος: Ανακοίνωσε τον Αντώνη Οικονομόπουλο

Newsroom
Βόλος: Ανακοίνωσε τον Αντώνη Οικονομόπουλο

bet365

Οι Βολιώτες ανακοίνωσαν την πρώτη τους μεταγραφή με τον 24χρονο δεξιό μπακ Αντώνη Οικονομόπουλο.

Ο Βόλος είχε φτάσει σε συμφωνία με τον Αντώνη Οικονομόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 24χρονος δεξιός μπακ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στους Βολιώτες και ανακοινώθηκε, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφική κίνηση των κυανέρυθρων.

Μέσα στη μέρα πρόκειται να ανακοινωθεί και ο Ισπανός εξτρέμ Βίκτορ Φερνάντεθ που ήρθε στην Ελλάδα περνώντας τα ιατρικά για χάρη του Βόλου, ενώ η τελευταία κίνηση αφορά τον Γάλλο μέσο Ζορντάν Λεμπόρν, ο οποίος έφτασε σε συμφωνία με τον Βόλο.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου ακραίου αμυντικού Αντώνη Οικονομόπουλου.

Ο Οικονομόπουλος τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου είχε 30 συμμετοχές, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό για να ακολουθήσουν Σπάρτη και Απόλλων.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Αντώνη Οικονομόπουλο στην οικογένεια της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα