Βόλος: Έκλεισε τον Γάλλο μέσο Ζορντάν Λεμπόρν

Βόλος: Έκλεισε τον Γάλλο μέσο Ζορντάν Λεμπόρν

Βόλος: Έκλεισε τον Γάλλο μέσο Ζορντάν Λεμπόρν

bet365

Μετά τους Βίκτορ Φερνάντεθ και Αντώνη Οικονομόπουλο, ο Βόλος έφτασε σε συμφωνία και με τον 26χρονο Γάλλο κεντρικό μέσο που αγωνιζόταν στη Ροντέ της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας.

Στην τρίτη του συμφωνία για απόκτηση ποδοσφαιριστή έφτασε ο Βόλος καθώς μετά τους Βίκτορ Φερνάντεθ και Αντώνη Οικονομόπουλο έδωσε τα χέρια με τον 26χρονο Γάλλο μέσο με ρίζες από τη Γουαδελούπη, Ζορντάν Λεμπόρν.

Ο Λεμπόρν αποτελεί εισήγηση του νέου προπονητή του Βόλου, Οσβάλντ Τανσό. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Ροντέ με την οποία πραγματοποίησε 31 συμμετοχές τη φετινή σεζόν στη Β' Γαλλίας και στο Κύπελλο, σκοράροντας δύο τέρματα και βγάζοντας δύο ασίστ.

Ο 26χρονος βραχύσωμος χαφ με ύψος 1,73μ. είναι κυρίως 8άρι που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα της Γουαδελούπης, με την οποία ήδη μετράει μία συμμετοχή. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Καέν, στην ισπανική Μπέρχα και στη δεύτερη ομάδα της Γκινγκάμπ.

Ο Λεμπόρν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά να βάλει την υπογραφή του και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Βόλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα