Βόλος: Κοντά και σε Οικονομόπουλο

Newsroom
Βόλος: Κοντά και σε Οικονομόπουλο

bet365

Ο Βόλος εκτός από τον Ισπανό εξτρέμ της Κορνεγιά, Βίκτορ Φερνάντεθ, είναι πολύ κοντά και στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Αντώνη Οικονομόπουλου που αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά τη συμφωνία με τον νέο προπονητή, τον 48χρονο Γάλλο τεχνικό Οσβάλντ Τανσό, ο Βόλος προχωράει τη μεταγραφική ενίσχυσή του.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα από το Gazzetta, ο Βόλος παίρνει τον 24χρονο Ισπανό εξτρέμ Βίκτορ Φερνάντεθ από την Κορνεγιά. Όμως οι Βολιώτες δεν σταματούν εδώ καθώς βρίσκονται κοντά σε ακόμα μια προσθήκη.

Η ομάδα της Μαγνησίας συμφώνησε και με τον 24χρονο δεξιό μπακ Αντώνη Οικονομόπουλο, ο οποίος αγωνιζόταν την τελευταία τριετία στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Οικονομόπουλος μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο, αλλά και στο κέντρο της αμυντικής γραμμής και τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 14 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΣ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια έπαιξε και σε Σπάρτη και Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Οικονομόπουλος, όπως και ο Φερνάντεθ, αναμένεται να βρεθεί στον Βόλο τη Δευτέρα (6/6) για να περάσει τα ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους κυανέρυθρους.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα