Τομ Φαν Βέερτ: Πάντα στη λίστα της ΑΕΚ

Τομ Φαν Βέερτ: Πάντα στη λίστα της ΑΕΚ

bet365

Ο 31χρονος Ολλανδός φορ του Βόλου και πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος παραμένει στη λίστα της ΑΕΚ με... άνω τελεία, ενώ ο ατζέντης του παίκτη βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με διάφορους ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Ο Τομ Φαν Βέερτ αποτέλεσε τη σεζόν που μόλις τελείωσε τον MVP του Βόλου. Ο 31χρονος Ολλανδός επιθετικός έκανε θραύση την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα σκοράροντας 17 γκολ σε 34 εμφανίσεις. Ο Φαν Βέερτ ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Super League Interwetten όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και δικαιολογημένα τράβηξε τα βλέμματα πάνω του.

Είναι γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Φαν Βέερτ είχε τσεκαριστεί από την ΑΕΚ, η οποία όπως είναι γνωστό βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού για τον αγωνιστικό σχεδιασμό που έχει ξεκινήσει να «τρέχει» ήδη ενόψει της επόμενης σεζόν.

Το όνομα του Φαν Βέερτ παραμένει πάντα στη λίστα της ΑΕΚ και είναι μια περίπτωση που εξακολουθεί να εξετάζεται από τους κιτρινόμαυρους. Ωστόσο στην υπόθεσή του, όπως και σε άλλες που έχουν τσεκαριστεί από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως για παράδειγμα του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιούρι Λοντίγκιν ή του δεξιού μπακ του Άρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν, έχει μπει μια άνω τελεία.

Ο Ματίας Αλμέιδα τη δεδομένη χρονική στιγμή έπειτα και από τις επαφές που είχε με τον νέο τεχνικό διευθυντή Ράντεκ Κουχάρσκι εξετάζει παίκτες εκτός ελληνικών συνόρων από τη λίστα που έχει καταρτιστεί. Και σε αυτήν βρίσκονται αρκετές περιπτώσεις για όλες τις θέσεις που δεδομένα θέλει ενίσχυση η ΑΕΚ. Δηλαδή στο κέντρο της άμυνας και της μεσαίας γραμμής, στους εξτρέμ και στη θέση του φορ.

Γενικότερα, πάντως, ο Φαν Βέερτ αποτελεί έναν παίκτη που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον διάφορων συλλόγων μετά την άκρως παραγωγική χρονιά που είχε φέτος. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο ατζέντης του τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με ενδιαφερόμενες ομάδες και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν εξελίξεις.

Όπως άλλωστε είχαμε τονίσει πρόσφατα, ο Ολλανδός φορ ναι μεν αποτελεί για τον Βόλο μια πολύτιμη μονάδα στο ρόστερ, ωστόσο από την άλλη η ομάδα της Μαγνησίας θα έμπαινε σε διαδικασία να διαπραγματευτεί την παραχώρησή του εφόσον βέβαια έβαζε στα ταμεία της ένα ικανοποιητικό ποσό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα