ΑΕΚ: Συναντήθηκαν Κουχάρσκι και Αλμέιδα, μπαίνει μπροστά ο σχεδιασμός

ΑΕΚ: Συναντήθηκαν Κουχάρσκι και Αλμέιδα, μπαίνει μπροστά ο σχεδιασμός

ΑΕΚ: Συναντήθηκαν Κουχάρσκι και Αλμέιδα, μπαίνει μπροστά ο σχεδιασμός

bet365

Την πρώτη τους γνωριμία είχαν το απόγευμα της Δευτέρας (30/5) ο Ράντεκ Κουχάρσκι με τον Ματίας Αλμέιδα για να ξεκινήσει να «τρέχει» ο σχεδιασμός της ΑΕΚ.

Από το βράδυ της Κυριακής (29/5) βρίσκεται στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός προπονητής της Ένωσης ήρθε μαζί με την οικογένειά του και από σήμερα (30/5) θα έπιανε δουλειά, έχοντας και την πρώτη του προγραμματισμένη συνάντηση με τον νέο τεχνικό διευθυντή, Ράντεκ Κουχάρσκι.

Ο 41χρονος Πολωνός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ανακοινώθηκε και τυπικά το μεσημέρι της Δευτέρας από τους κιτρινόμαυρους και το απόγευμα, όπως αναμενόταν, συναντήθηκε με τον Αλμέιδα, έχοντας την πρώτη τους συνεργασία σχετικά με την ομάδα.

Από αυτή την πρώτη μεταξύ τους συνάντηση μπαίνει ουσιαστικά μπροστά ο σχεδιασμός για το «χτίσιμο» της νέας ΑΕΚ, τη στιγμή φυσικά που εκκρεμεί και η ολοκλήρωση του οργανογράμματος. Όπως διαβάσατε ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνεχίζει τις επαφές για τις προσθήκες στο στελεχιακό δυναμικό και εκτός από το γνωστό όνομα του Μπρούνο Άλβες, στο τραπέζι έχει πέσει και εκείνο του Εϊντουρ Γκούντγιονσεν.

Στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας οι Κουχάρσκι και Αλμέιδα, ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός ανέλυσε στον Πολωνό τεχνικό διευθυντή τη φιλοσοφία και το πλάνο που σκέφτεται να εφαρμόσει. Παράλληλα του παρουσίασε τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχουν οι παίκτες με τους οποίους επιθυμεί να ενισχύσει το ρόστερ, με βάση φυσικά το πλάνο και το στυλ παιχνιδιού που θέλει να παίξει.

Κουχάρσκι και Αλμέιδα τα είπαν για αρκετή ώρα σε πολύ καλό κλίμα σε αυτήν την πρώτη τους γνωριμία, ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο να μπαίνουν σε ουσιαστικά ζητήματα, ενώ γενικότερα το τετ-α-τετ και η συνομιλία τους αφορούσε όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ρόστερ και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Προφανώς και η επαφή τους από εδώ και πέρα θα είναι συνεχής για τα θέματα που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της Ένωσης...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα