ΑΕΚ: Με Αραούχο στην αποστολή για τον «τελικό» με Άρη!

ΑΕΚ: Με Αραούχο στην αποστολή για τον «τελικό» με Άρη!

bet365

Με τον Σέρχιο Αραούχο στην αποστολή της θα ταξιδέψει η ΑΕΚ για τον «τελικό» με τον Άρη (14/05, 20:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, ο Σέρχιο Αραούχο θα βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη (14/05, 20:00) στη Θεσσαλονίκη. Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος την Παρασκευή (13/05) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και μέρος του προγράμματος της ομάδας, έχει κάνει τεράστια για τις οποίες ελάχιστες πιθανότητες μπορεί να αγωνιστεί για λίγα λεπτά κόντρα στον Άρη αν χρειαστεί, αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες κάτι τέτοιο.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι πριν τη σέντρα του αγώνα, είναι προγραμματισμένη η βράβευση του για τη γνωστή αντίδραση του στην ιστορία με τον Άλκη.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Όγκνιεν Βράνιες και Ντάρκο Γέβτιτς οι οποίοι την Παρασκευή (13/05) έκαναν θεραπεία, όπως και ο Αντρέ Σιμόες που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στα Σπάτα. Σταθερά εκτός ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος γυμνάστηκε ατομικά.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς

1325

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα