Σέρχιο Αραούχο: Η Δομή «Εις το όνομα του Άλκη» τιμά τον επιθετικό της ΑΕΚ

Newsroom
Σέρχιο Αραούχο: Η Δομή «Εις το όνομα του Άλκη» τιμά τον επιθετικό της ΑΕΚ

bet365

Το σωματείο που δημιουργήθηκε «Εις το όνομα του Άλκη» θα τιμήσει πριν από τη σέντρα του αγώνα Άρης - ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, είχε ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στον Άρη για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten και το είχε αφιερώσει στον 19χρονο δολοφονημένο οπαδό του Άρη, Άλκη Καμπανό.

Τόσο ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης όσο και ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη Super 3, αποθέωσαν τον Σέρχιο Αραούχο τον «Τσίνο» γι' αυτή την «ιπποτική» του κίνηση.

Πριν τη σέντρα του Άρης - ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (14/05, 20:00), ο Αργεντινός φορ θα τιμηθεί για έναν πραγματικά πολύ σπουδαίο λόγο. Συγκεκριμένα, ο «Τσίνο» είναι προσκεκλημένος της Δομής «Εις το Όνομα του Άλκη», από την οποία και θα τιμηθεί πριν την αυριανή σέντρα για τον τρόπο, που και ο ίδιος τίμησε τη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

«Ο Σέρχιο Αραούχο το Σάββατο το βράδυ θα πατήσει το χορτάρι του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δεν ξεπέρασε βέβαια τον τραυματισμό του και δεν θα αγωνιστεί στο καθοριστικό παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στον Άρη αλλά ο λόγος της παρουσίας του έχει να κάνει με την απόφαση της Δομής μας, να αναδεικνύει ενέργειες και να επιβραβεύει τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που τις κάνουν.

Η Δομή ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ είχε αποφασίσει προ πολλών εβδομάδων να τον τιμήσει για τη στάση που είχε επιδείξει ο σπουδαίος αθλητής και άνθρωπος στο καταπληκτικό γκολ του στο παιχνίδι της 2ας Φεβρουαρίου, λίγες ώρες μόλις μετά την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Ο τραυματισμός του όμως «χάλασε» προσωρινά τα σχέδια, ωστόσο η επιθυμία του να παραστεί, σε συνδυασμό με τη συνεργασία της ΑΕΚ και του Άρη τον φέρνει στη Θεσσαλονίκη.

Εκπρόσωπος της Δομής μας θα τιμήσει τον Σέρχιο Αραούχο πριν την έναρξη του αγώνα για να υπογραμμίσουμε το γεγονός ότι χρειαζόμαστε πολλούς “φάρους” ενσυναίσθησης, όπως ο σπουδαίος Αργεντινός αθλητής, για να φωτίζουν τον δρόμο της αλλαγής της οπαδικής κουλτούρας», αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα