ΑΕΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Αραούχο, δύσκολα παίζει με Άρη

ΑΕΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Αραούχο, δύσκολα παίζει με Άρη

Newsroom
ΑΕΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Αραούχο, δύσκολα παίζει με Άρη

bet365

Η επιθυμία του Σέρχιο Αραούχο να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη είναι μεγάλη, αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για κάτι τέτοιο, μιας και υπάρχουν φόβοι για υποτροπή στον τραυματισμού του. Παρ' όλα αυτά θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του.

Χωρίς τον Σέρχιο Αραούχο πορεύεται η ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες μιας και ο Αργεντινός φορ υπέστη θλάση. Αυτό το Σάββατο (14/05, 20:00) η ομάδα του δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Άρη, όπου και κρίνεται το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο «Τσίνο» έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές την αγάπη του για την Ένωση και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή θα ήθελε πολύ να είναι δίπλα στην ομάδα. Γι' αυτό και θα πετάξει στη Θεσσαλονίκη με απόφαση της ΑΕΚ και θέληση του ίδιου, μιας και είναι προγραμματισμένη η βράβευση του πριν από το ματς για τη γνωστή αντίδραση του στην ιστορία με τον Άλκη.

Οσον αφορά το παιχνίδι με τον Άρη, ο Αραούχο ναι μεν έχει κάνει τεράστια προσπάθεια, για τις οποίες ελάχιστες πιθανότητες μπορεί να αγωνιστεί για λίγα λεπτά κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αν χρειαστεί, αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες κάτι τέτοιο.

Βέβαια, η επιθυμία του ίδιο να παίξει ξανά με τον Δικέφαλο στο στήθος είναι τόση που έλεγε στο ιατρικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» και πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό «δέστε με για να μπω να παίξω». Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι και χωρίς φυσικά ουδείς να μπορούσε να ρισκάρει υποτροπή του...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα