Άρης - ΑΕΚ: Στεφάνια, πανό και μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού

Newsroom
Άρης - ΑΕΚ: Στεφάνια, πανό και μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού

bet365

Βαρύ το κλίμα στο «Κλ. Βικελίδης» πριν από τη σέντρα του Άρης - ΑΕΚ με στεφάνια, πανό και μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.

Πριν από τη σέντρα του αγώνα Άρης - ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten, το κλίμα στο «Κλ. Βικελίδης» ήταν βαρύ μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Οι φίλοι των γηπεδούχων είχαν αναρτήσει πανό στο οποίο αναγραφόταν το εξής μήνυμα: «Τα λόγια είναι περιττά Άλκη, καλό παράδεισο. Έφυγες άδικα και άνανδρα, η ψυχή σου οδηγός μας».

Κατατέθηκαν στεφάνια στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου παιδιού, κρατήθηκε ένα λεπτό σιγής, ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια. Σε ένδειξη πένθους οι σημαίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κυματίζουν μεσίστιες.

Δείτε εικόνες:

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα