Λουτσέσκου: «Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά η κατάσταση μπορεί να αλλάξει»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά η κατάσταση μπορεί να αλλάξει»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά την ήττα από τον Άρη, τονίζοντας όμως πως αυτή η δύσκολη η κατάσταση μπορεί να αλλάξει.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση ηττήθηκε μέσα στη Τούμπα από τον Άρη με 1-0. Ένα αποτέλεσμα που έφερε αποδοκιμασίες και αντιδράσεις από τον Κούρτιτς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μάλιστα πήγε προς το μέρος των φίλων της ομάδας του για να ηρεμήσει τα πνεύματα και μιλώντας στην συνέχεια στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ αλλά και το γεγονός πως δεν βρήκε γκολ: «Είμαστε απογοητευμένοι προφανώς, όλοι μας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε στο σημερινό παιχνίδι. Συμπληρώσαμε μια σειρά αγώνων, στην οποία προφανώς κάτι δεν πηγαίνει καλά, μας λείπουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, ενδεχομένως υπάρχει μια πίεση. Ήταν ένα παιχνίδι που θα κρίνονταν στο λάθος. Κάναμε το λάθος δεχτήκαμε το γκολ, είχαμε δύο ευκαιρίες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ο Άρης το έκανε. Μετά το γκολ ανακουφίστηκε μια «πίεση» ,παίξαμε με περισσότερη ένταση περισσότερη ελευθερία αλλά δεν καταφέραμε να το ισορροπήσουμε».

Αναφορικά με το αν αλλάζει αυτή η κατάσταση: «Πιστεύω πως ναι είναι μια κατάσταση που αλλάζει, έχουμε παίκτες που είναι εκτός είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με τη μισή σου ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορείς να προπονηθείς και να προετοιμαστείς όπως θες. Θα πρέπει να περιμένουμε να επιστρέψουν οι παίκτες μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα