ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Έντονες αποδοκιμασίες στη Τούμπα και αντίδραση Κούρτιτς

Newsroom
ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Έντονες αποδοκιμασίες στη Τούμπα και αντίδραση Κούρτιτς

bet365

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, οι φίλοι του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας τους, με τον Γιάσμιν Κούρτιτς να αντιδρά και να αποδοκιμάζεται ακόμα πιο έντονα.

Ο αγώνας της Τούμπας έχει τελειώσει, με τον Άρη να επικρατεί με 1-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης του ΠΑΟΚ. Ένα αποτέλεσμα που δεν άρεσε στους φίλους του «δικεφάλου του βορρά», οι οποίοι μετά το τελευταίο σφύριγμα αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας τους. Αυτές οι αποδοκιμασίες δεν άρεσαν καθόλου στον Γιάσμιν Κούρτιτς με τον Σλοβένο να σηκώνει τα χέρια προς τον κόσμο δείχνοντας την δυσφορία του. Αυτό ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους και τις αποδοκιμασίες (υπήρξαν και κάποιοι που χειροκρότησαν τον Κούρτιτς), με τος ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ηρεμούν τα πνεύματα άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα