Superleague, η βαθμολογία των playoffs: Στο +19 ο Ολυμπιακός, κερδισμένος ο Παναθηναϊκός!

Superleague, η βαθμολογία των playoffs: Στο +19 ο Ολυμπιακός, κερδισμένος ο Παναθηναϊκός!

bet365

Η ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό και η ισοπαλία του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό δίνουν στο «τριφύλλι» bonus Ευρώπης που βρίσκεται στο +2 από την Ένωση και τους Θεσσαλονικείς! Στο +19 η διαφορά των πρωταθλητών από τον ΠΑΟΚ.

To Αθηναϊκό ντέρμπι είχε ένταση, είχε νεύρα, είχε πολλές κάρτες και δυνατά φάουλ αλλά ως εκεί. Δεν είχε γκολ, δεν είχε νικητή και το... ευρωπαϊκό θρίλερ συνεχίζεται. Τα «σπόρια» του αβαντάζ πάνε στον Παναθηναϊκό που με τον βαθμό του 0-0 διατηρεί το +2 από την ΑΕΚ, αλλά από την στιγμή που απομένουν τρεις αγωνιστικές γεμάτες από ντέρμπι όλα μπορούν να συμβούν. Η Ενωση είχε την καλύτερη στιγμή του ντέρμπι με το δοκάρι του Χατζισαφί, ενώ για τους «πράσινους» η ευκαιρία του Καρλίτος ήταν αυτή που θα μπορούσε να του δώσει το πολύτιμο τρίποντο.


Βέβαια οι «πράσινοι» έχουν και επιπλέον λόγους να χαμογελάνε μετά την εντός έδρας ήττα του Άρη από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Το γκολ του Τικίνιο σίγουρα το πανηγύρισαν και οι πάντες στον Παναθηναϊκό καθώς έτσι το «τριφύλλι» βρίσκεται στο +2 κι από τον Άρη, τρεις στροφές πριν το φινάλε.


H κακή εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στην διαδικασία των play offs, όπου ουσιαστικά είναι βαθμολογικά αδιάφορος, επιβεβαιώθηκε και στα Γιάννενα. Εκεί όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα, πέτυχε τρία γκολ, μέτρησε το ένα (τα δύο τέρματα του Περέα ακυρώθηκαν μέσω VAR), αυτό του Σνάιντερ αλλά ήταν υπεραρκετό για να χαρίσει τη νίκη. Μια νίκη γοήτρου για τον «Αγιαξ της Ηπείρου», που είναι η πρώτη στο έξτρα πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα και η επιβράβευση για την σοβαρή και γεμάτη συνέπεια αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει. Από την άλλη ο Δικέφαλος του Βορρά, έχοντας κι αρκετές απουσίες, περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος με τον Λουτσέσκου να στοχεύει να είναι οι παίκτες του όπως επιθυμεί στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.


H αγωνιστική (7η)


ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-0
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0
Αρης – Ολυμπιακός 0-1


Η βαθμολογία σε 7 αγωνιστικές

1.Ολυμπιακός 79
2.ΠΑΟΚ 60
3.Παναθηναϊκός 55
4.Αρης 53
5.ΑΕΚ 53
6.ΠΑΣ Γιάννινα 46

Η επόμενη αγωνιστική (8η)

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ – Αρης

To υπόλοιπο πρόγραμμα

9η αγωνιστική

Αρης – ΑΕΚ
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

10η αγωνιστική

ΑΕΚ – Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα