ΑΕΚ: Ενεργοποίησε τη ρήτρα και αγόρασε τον Τσούμπερ

ΑΕΚ: Ενεργοποίησε τη ρήτρα και αγόρασε τον Τσούμπερ

ΑΕΚ: Ενεργοποίησε τη ρήτρα και αγόρασε τον Τσούμπερ

bet365

Η ΑΕΚ και τυπικά ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Στίβεν Τσούμπερ από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και όπως αναμενόταν «δένει» τον Ελβετό εξτρέμ ως το 2025.

Όπως ήταν γνωστό εδώ και μερικές μέρες, η ΑΕΚ είχε ενημερώσει την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης πως θα ενεργοποιούσε την οψιόν αγοράς του Στίβεν Τσούμπερ, ύψους 1,6 εκατ. ευρώ και θα αγόραζε τα δικαιώματά του, με τον παίκτη να έχει ήδη υπογεγραμμένο συμβόλαιο ως το 2025.

Αυτό έγινε και τυπικά την Παρασκευή (6/5) με την ΑΕΚ να ενεργοποιεί τη ρήτρα που είχε συμφωνηθεί με τον γερμανικό σύλλογο κατά τον δανεισμό του πέρυσι και να τον «δένει» στην ομάδα για άλλα τρία χρόνια.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Στίβεν Τσούμπερ», ανέφερε η ανακοίνωση της Ένωσης, με την Αϊντραχτ λίγο νωρίτερα να είχε ήδη επιβεβαιώσει την μετακίνηση του 30χρονου Ελβετού εξτρέμ με κανονική μεταγραφή στην ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ έκανε χρήση της οψιόν αγοράς του Στίβεν Τσούμπερ όπως είχε συμφωνηθεί με την Αϊντραχτ κατά τον δανεισμό του παίκτη τον περασμένο Αύγουστο», υπογράμμιζε στην επίσημη ενημέρωσή του ο γερμανικός σύλλογος.

Ο 30χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής στα Σπάτα έβαλε την υπογραφή του στο τριμερές συμφωνητικό μεταξύ της Ένωσης, της Αϊντραχτ και του ίδιου, οριστικοποιώντας τη μεταγραφή.

Έτσι επιβεβαιώθηκε απόλυτα και το ρεπορτάζ του Gazzetta, όπου από τον Μάρτιο είχατε διαβάσει πως δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις για τον Τσούμπερ και πως δεν είχε αλλάξει τίποτα σχετικά με την πρόθεση της ΑΕΚ να πληρώσει τα χρήματα της συμφωνίας με την Αϊντραχτ και να τον κάνει δικό της.

ΑΕΚ και Τσούμπερ θα μπουν μαζί στην OPAP Arena από την επόμενη σεζόν με τον Ελβετό διεθνή μεσοεπιθετικό να αισθάνεται εξαιρετικά στην Αθήνα και στους κιτρινόμαυρους. Ο Τσούμπερ μέχρι στιγμής στην πρώτη του σεζόν με την Ένωση μετράει 34 εμφανίσεις με επτά γκολ και τέσσερις ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα