ΑΕΚ: Deal με Αϊντραχτ για αγορά του Τσούμπερ!

ΑΕΚ: Deal με Αϊντραχτ για αγορά του Τσούμπερ!

ΑΕΚ: Deal με Αϊντραχτ για αγορά του Τσούμπερ!

bet365

Η ΑΕΚ προχωράει στην ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Στίβεν Τσούμπερ έχοντας στην ουσία συμφωνία με την Αϊντραχτ!

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Στην απόκτηση του Στίβεν Τσούμπερ με κανονική μεταγραφή από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης προχωράει η ΑΕΚ, όπως ενημέρωσαν οι κιτρινόμαυροι τον γερμανικό σύλλογο!

Όπως είχατε διαβάσει εδώ και καιρό στο Gazzetta, στην Ένωση δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις για τον 30χρονο Ελβετό εξτρέμ και δεν είχε αλλάξει απολύτως τίποτα σχετικά με την ενεργοποίηση της ρήτρας μέσα στον Μάιο.

Το «πράσινο φως» λοιπόν άναψε και η ΑΕΚ προχωράει στη διαδικασία ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς του Τσούμπερ καθώς επί της ουσίας υπάρχει deal με την Αϊντραχτ, το οποίο απλά μένει να επισημοποιηθεί! Η ΑΕΚ πληρώνει τα 1,6 εκατ. ευρώ της συμφωνίας που υπήρχε με την Αϊντραχτ για την οψιόν και κάνει δικό της τον Τσούμπερ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Θυμίζουμε πως ο Ελβετός εξτρέμ είχε υπογεγραμμένο τριετές συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025 κατά τον περσινό δανεισμό του, το οποίο και θα έμπαινε σε ισχύ αν καταβαλλόταν η ρήτρα. Έτσι το θέμα του Τσούμπερ κλείνει οριστικά για την ΑΕΚ, κρατώντας τον Ελβετό εξτρέμ, ο οποίος θα αποτελεί μέλος του ρόστερ που θα μπει στην OPAP Arena.

Προφανώς και η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται και με τη σύμφωνη γνώμη του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος, όπως και Ένωση, επιθυμούσε τη διατήρηση ενός πολύ ποιοτικού παίκτη στο ρόστερ. Κάτι που γίνεται πράξη!

Ο Τσούμπερ στην πρώτη του χρονιά με την κιτρινόμαυρη φανέλα έχει πραγματοποιήσει ως τώρα 34 συμμετοχές, με επτά γκολ και τέσσερις ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα