Ολυμπιακός: Πρωταθλητής και με βαθμό στην Τούμπα

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής και με βαθμό στην Τούμπα

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής και με βαθμό στην Τούμπα

bet365

Ακόμα και με ισοπαλία στην Τούμπα την Τετάρτη (4/5, 19.00) κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, θα έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ στην Τούμπα οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο +13 από τον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ απομένουν πέντε παιχνίδια τους για το φινάλε της εφετινής Super League Interwetten.

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι ακόμα και τον βαθμό να πάρει την Τετάρτη (4/5, 19.00) στην Τούμπα ο Ολυμπιακός, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, θα έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και 47ο της ιστορίας του.

Ο Ολυμπιακός μετρά εφέτος σε 31 παιχνίδια 22 νίκες, επτά ισοπαλίες και δύο ήττες, έχει σημειώσει 54 γκολ, ενώ έχει δεχτεί 20. Ο δεύτερος ΠΑΟΚ σε ανάλογο αριθμό παιχνιδιών μετρά 18 νίκες, έξι ισοπαλίες και επτά ήττες, με 54 γκολ ενεργητικό και 28 παθητικό.

Η βαθμολογία σε 6 αγωνιστικές

1.Ολυμπιακός 73
2.ΠΑΟΚ 60
3.Παναθηναϊκός 54
4.Αρης 53
5.ΑΕΚ 52
6.ΠΑΣ Γιάννινα 43
*Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν ένα ματς λιγότερο

H επόμενη αγωνιστική (7η)

Κυριακή 8 Μαϊου
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (18.00)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (19.30)
Αρης – Ολυμπιακός (21.00)

To υπόλοιπο πρόγραμμα

8η αγωνιστική

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ – Αρης

9η αγωνιστική

Αρης – ΑΕΚ
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

10η αγωνιστική

ΑΕΚ – Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα