Μαρτίνς: «Όταν παίρνουμε προβάδισμα θα πρέπει να έχουμε συναισθηματική ωριμότητα και εξυπνάδα, είναι θέμα διαχείρισης» (vid)

Μαρτίνς: «Όταν παίρνουμε προβάδισμα θα πρέπει να έχουμε συναισθηματική ωριμότητα και εξυπνάδα, είναι θέμα διαχείρισης» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου εξήγησε το τι φταίει για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προηγείται αρκετές φορές αλλά δεν κρατάει το υπέρ του σκορ.

Ο Μαρτίνς επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου για:

Το ότι ο Ολυμπιακός προηγείται αλλά δεν κρατά το υπέρ του προβάδισμα και τον ΠΑΟΚ: Δεν νομίζω ότι φταίει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι κάτι που μας έχει συμβεί περισσότερες φορές. Σε έξι με επτά φορές τουλάχιστον, όπως με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα και στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Προηγηθήκαμε αλλά δεν κρατήσαμε τον έλεγχο. Έχει να κάνει με τη συναισθηματική ωριμότητα και την εξυπνάδα που πρέπει να έχεις στο παιχνίδι εκείνη τη στιγμή. Όταν έχεις το προβάδισμα. Θα πρέπει εμείς να δημιουργούμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε για να... καθαρίσουμε τα παιχνίδια. Αντιθέτως χάνουμε τον έλεγχο. Είναι θέμα διαχείρισης και πρέπει να το διορθώσουμε.

Το εάν με τον ΠΑΣ ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι του: Ήταν από τα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε παίξει, όμως και εμείς έχουμε βάλει τα νικητήρια γκολ σε πολλές περιπτώσεις στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Στο ποδόσφαιρο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο πρέπει να κυνηγάς τα παιχνίδια. Το έχουμε δει πολλές φορές. Σήμερα ήταν πολύ δύσκολο ματς για εμάς και σημαντικό. Ήταν πολύ σημαντικό και για τη ψυχολογία μας.

Τη σημασία της νίκης: Να μην ξεχνάμε πως έτσι κερδίζονται πολλές φορές τα πρωταθλήματα. Αυτές οι νίκες χαρίζουν τίτλους και μας βοήθησε πολύ ο κόσμος μας. Ήταν πολύ σημαντικό που είχαμε τον κόσμο μας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα