Την ερχόμενη Τρίτη η κλήρωση για τα μπαράζ των πρωταθλητών της Super League 2

Newsroom
Την ερχόμενη Τρίτη η κλήρωση για τα μπαράζ των πρωταθλητών της Super League 2

bet365

Βέροια και Λεβαδειακός θα μάθουν την επόμενη εβδομάδα τη σειρά των μεταξύ τους αγώνων, με φόντο μία θέση στη μεγάλη κατηγορία.

Την ερχόμενη Τρίτη (3/5) θα διεξαχθεί η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων μεταξύ Βέροιας και Λεβαδειακού, όπου θα συγκρουστούν με φόντο μία θέση στη Super League 1. Οι αναμετρήσεις μεταξύ των πρωταθλητών των δύο ομίλων της Super League 2 θα γίνουν στις 8 και 15 Μάϊου, ενώ ο χαμένος θα δώσει νέο διπλό μπαράζ με τον 13ο της μεγάλης κατηγορίας (22&29/5).

Μάλιστα στο πρώτο ζευγάρι δεν θα ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, ενώ στο δεύτερο θα προσμετράτε για διπλό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2
Σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση για τον ορισμό της έδρας των αγώνων μπαραζ μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν στην πρώτη θέση Α & Β Ομίλου του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, 2021-22, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της διοργανώτριας την Τρίτη 03 Μαΐου 2022 στις 12:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα