ΑΕΚ: Πάτησε Ελλάδα ο Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Πάτησε Ελλάδα ο Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Πάτησε Ελλάδα ο Αλμέιδα!

bet365

Στην Αθήνα έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/04) ο Ματίας Αλμέιδα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta, προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Οπως είχατε ενημερωθεί από το Gazzetta, ο Ματίας Αλμέιδα έφτασε σήμερα (20/04) στη χώρα μας συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του, προκειμένου να μπει στην τελική συζήτηση και διαπραγμάτευση με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Ο Αργεντινός τεχνικός πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τον παρέλαβε άνθρωπος της ΑΕΚ, λίγο πριν τις 15:00 και στη συνέχεια μετέβη στο ξενοδοχείο «Marriott».

Επειτα ο 48χρονος προπονητής θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και για τις καθοριστικές κατ' ιδίαν τους επαφές και συζητήσεις για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των «κιτρινόμαυρων».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα