ΑΕΚ: Ημέρα Αλμέιδα και στη λίστα (και) Λέκο!

ΑΕΚ: Ημέρα Αλμέιδα και στη λίστα (και) Λέκο!

ΑΕΚ: Ημέρα Αλμέιδα και στη λίστα (και) Λέκο!

bet365

Ημέρα Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται σήμερα (20/04) στη χώρα μας για τις καθοριστικές κατ' ιδίαν τους επαφές και συζητήσεις για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των «κιτρινόμαυρων». Στο κάδρο και ο Ιβάν Λέκο.

Οπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται στη χώρα μας, προκειμένου να μπει στην τελική συζήτηση και διαπραγμάτευση με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός βάλει την υπογραφή του στην Ένωση, τότε θα αναλάβει τα ηνία του συλλόγου έχοντας στο πλευρό του το δικό του τεχνικό επιτελείο.

Ο 48χρονος προπονητής αναμένεται σήμερα στη χώρα μας, για τις καθοριστικές κατ' ιδίαν τους επαφές και συζητήσεις για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των «κιτρινόμαυρων». Ωστόσο, ανάλογα το αποτέλεσμα της καθοριστικής συνάντησης Δημήτρη Μελισσανίδη με Ματίας Αλμειδα, μπορεί να προκύψει νέα υποψηφιότητα για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Αυτή του Ιβάν Λέκο, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ ανάμεσα στους Πελεγκρίνο, Ντι Φραντσέσκο και άλλων που έχουν γίνει επαφές της Ένωσης για τον πάγκο της. Ο 44χρονος Κροάτης τεχνικός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον πάγκο της Shangai Port, η οποία είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Κίνας. Στο παρελθόν αναδείχθηκε πρωταθλητής Βελγίου με την Κλαμπ Μπριζ (2017-18) και κορυφαίος προπονητής στη κατηγορία, κατακτώντας μάλιστα και το Super Cup. Εχει δουλέψει και στα Εμιράτα, για λογαριασμό της Αλ Αΐν, ενώ το 2020 επέστρεψε στο Βέλγιο για την Αντβέρπ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο. Το 2016 υπήρξε βοηθός προπονητή του Ιγκόρ Τούντορ, στον ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα