Ατρόμητος: Οι 100 ημέρες του Κόλμαν (vids)

Ατρόμητος: Οι 100 ημέρες του Κόλμαν (vids)

Newsroom
Ατρόμητος: Οι 100 ημέρες του Κόλμαν (vids)

bet365

Οι Περιστεριώτες εξασφάλισαν μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία στην επέτειο της πρόσληψης του Ουαλού τεχνικού.

Ηταν 7 Ιανουαρίου του 2022 όταν ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τότε την πρόσληψη του Κρις Κόλμαν στον πάγκο του, ο οποίος λίγες ημέρες μετά έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του.

Η ομάδα προέρχονταν τότε από τρεις σερί ήττες στα τέλη του 2021 (από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Παναιτωλικό κατά χρονική σειρά) και παρέμεινε καθηλωμένη στην ουρά.

Τη χθεσινή (17/4) ημέρα όμως εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή της, καθώς η ισοπαλία της με τον ΟΦΗ σε συνάρτηση με την ήττα της Λαμίας από τον Ιωνικό την οδήγησαν στην οριστική απαλοιφή κάθε «κακών σεναρίων» πάνω από το Περιστέρι.


Κατά σύμπτωση αυτό συνέβη 100 ημέρες μετά από τη στιγμή που ο Ουαλός έγινε επίσημα τεχνικός του club και σε αυτό το χρονικό διάστημα στο σύλλογο έσωσαν την παρτίδα.

Στις 100 ημέρες του Κόλμαν ο Ατρόμητος...

*Συγκέντρωσε 22 βαθμούς σε 15 ματς, ενώ στα ισάριθμα προηγούμενα είχε μόλις εννέα.

*Παραμένει αήττητος στα play outs (2-2-0).

*Γνώρισε πέντε ήττες εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν κόντρα στο Big 5, ενώ σε εκείνη της Νίκαιας όπου έχασε 2-1 μέτρησε 16 τελικές και δέχθηκε μόνο πέντε.

*Εκανε και τις δύο μέχρι στιγμής εκτός έδρας νίκες του στη σεζόν (σε Ριζούπολη, Αγρίνιο).

*Σημείωσε 18 γκολ και δέχθηκε ισάριθμα. Στα πρώτα 15 παιχνίδια της χρονιάς το επιμέρους σκορ ήταν 14-32 κατά του και η διαφορά στην άμυνα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

*Χρησιμοποίησε 25 ποδοσφαιριστές. Ο γκολκίπερ Γιαννιώτης είναι ο μόνος που έπαιξε σε όλα και ακολουθεί ο Κουλούρης με 14.

*Βρήκε δίχτυα με επτά διαφορετικούς παίκτες, με τον Κουλούρη να ηγείται μακράν της σχετικής λίστας με οκτώ τέρματα.

*Είχε τον Ελληνα φορ και τον Σπιριντόνοβιτς για πρώτους του «δημιουργούς» καθώς μετρούν από δύο ασίστ.

*Έβγαλε αθροιστικά 144 τελικές (μέσος όρος 9,6 σε κάθε ματς).

*Χρησιμοποίησε ως επί το πλείστον το 4-4-2 (4-3-1-2 για την ακρίβεια).

*Σκόραρε στις 10 από τις 15 αναμετρήσεις του, ενώ διατήρησε το μηδέν παθητικό στις τρεις. Στις εννέα μάλιστα από τις 15 του Κόλμαν βρήκε πρώτος δίχτυα.

Με γνώμονα τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό γιατί στο Περιστέρι θα θέσουν σε πρώτο πλάνο την παραμονή του στην ομάδα (υπάρχει «συν» στο τρέχων συμβόλαιό του).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα