Superleague, η βαθμολογία των play outs: Ο Απόλλωνας έβαλε «φωτιά» και φουλάρει για τα μπαράζ! (vids)

Μιχάλης Τσαμπάς
Superleague, η βαθμολογία των play outs: Ο Απόλλωνας έβαλε «φωτιά» και φουλάρει για τα μπαράζ! (vids)

bet365

Η νίκη του Απόλλωνα στο Ηράκλειο και η ήττα της Λαμίας στον Βόλο έβαλαν... φωτιά στην ουρά των playouts καθώς πλέον η διαφορά της τελευταίας θέσης από το μπαράζ είναι 2 βαθμοί!

Η... μπαλωθιά της αγωνιστικής ακούστηκε στο Ηράκλειο, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να είναι ο μεγάλος νικητής με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ και πλέον να έχει μπει για τα καλά στον χορό της παραμονής μέσω της θέσης των μπαράζ. Αυτό που πριν από μερικές εβδομάδες έμοιαζε ως ένα... ποδοσφαιρικό θαύμα, πλέον είναι μια πραγματικότητα καθώς η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά το πέρασμα από το «Γεντι Κουλέ» και σε συνδυασμό και με την ήττα της Λαμίας είναι πλέον στο -2 από την θέση του μπαράζ, ενώ ποντάρει και στο γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει τους Φθιωτούς στην Ριζούπολη!


Στο Πανθεσσαλικό το βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο. Ο Βόλος έχει μπει εξασφαλισμένος στα play outs, ενώ από την άλλη η Λαμία είναι αυτή που σε κάθε ματς «καίγεται» για... βαθμό – βαθμούς ώστε να μπορέσει να αποφύγει το σοκ του υποβιβασμού. Τελικά η ομάδα του Φέστα, αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις μια – δυο καλές ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν, στο φινάλε κατέρρευσε και γνώρισε την βαριά ήττα με 3-0. Πλέον με την γκέλα αυτή, η Λαμία παραμένει στη θέση του μπαράζ, αλλά πλέον ο κίνδυνος να χαθεί κι αυτή είναι μεγάλος καθώς μετά το σπουδαίο διπλό του Απόλλωνα στο Ηράκλειο η διαφορά από την τελευταία θέση είναι μόλις στο -2!

Η Τρίπολη του πάει! Όπως και στο ματς πρωταθλήματος, έτσι και στην αναμέτρηση των playouts, o Iωνικός έφυγε νικητής από το «Θ. Κολοκοτρώνης» καθώς επικράτησε με το ίδιο σκορ, δηλαδή 3-2 του Αστέρα, ο οποίος προηγήθηκε στο σκορ αλλά από κει και πέρα... παραδόθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του Δημήτρη Σπανού. Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με τον Ριέρα, ο Ιωνικός ισοφάρισε με τον Τσιγκρίνσκι κι από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Μάντζης που σκόραρε δύο φορές και έδωσε μια εντυπωσιακή νίκη στην ομάδα του, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή πορεία που είχε φέτος σε όλη την σεζόν.

Η βραδιά της 3ης αγωνιστικής των play outs έκλεισε με ένα «χορταστικό» ματς στο Αγρίνιο. Ο αδιάφορος βαθμολογικά Παναιτωλικός, αλλά και ο Ατρόμητος που επί της ουσίας... ξεμπέρδεψε με τα δύσκολα πρόσφεραν στον κόσμο ένα παιχνίδι γεμάτο από γκολ (2-3), ευκαιρίες, αλλά και ένταση. Οι Αγρινιώτες γνώρισαν την 3η σερί ήττα στο μίνι πρωτάθλημα καθώς ακόμη δεν έχουν κάνει βαθμολογικό σεφτέ, ενώ από την άλλη η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε για 2η φορά στα play outs.

Έφτασε τους 30 βαθμούς είναι στο +9 από τη Λαμία και πλέον βάζει τέλος ακόμη και σε σενάρια... επιστημονικής φαντασίας!

Η αγωνιστική (3η)

Βόλος – Λαμία 3-0
ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 1-2
Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 2-3
Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-3

Η βαθμολογία - 3η αγωνιστική play outs

7.ΟΦΗ 40
8.Αστέρας Τρίπολης 39
9.Βόλος 34
10.Ιωνικός 33
11.Παναιτωλικός 32
12.Ατρόμητος 30
13.Λαμία 21
14.Απόλλων Σμύρνης 19


Η επόμενη αγωνιστική (4η)

Σάββατο 16 Απριλίου
Απόλλων Σμύρνης – Βόλος (16.00)
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (19.30)

Κυριακή 17 Απριλίου
Ατρόμητος – ΟΦΗ (15.30)
Λαμία – Ιωνικός (17.15)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα