ΑΕΚ: Παίρνει το «ok» για να μπει ο Τζαβέλλας ενόψει Άρη

ΑΕΚ: Παίρνει το «ok» για να μπει ο Τζαβέλλας ενόψει Άρη

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Παίρνει το «ok» για να μπει ο Τζαβέλλας ενόψει Άρη

bet365

Η ΑΕΚ από την Τετάρτη (6/4) μπαίνει σε ρυθμούς Άρη, σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την 3η θέση, για το οποίο ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αναμένεται να μετρήσει τουλάχιστον μία επιστροφή, αυτή του Γιώργου Τζαβέλλα.

Ρεπό είχαν την Τρίτη (5/4) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και από την Τετάρτη (6/4) επιστρέφουν στα Σπάτα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη (10/4 - 19:30). Ένα πολύ σημαντικό ματς για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου έπειτα και από τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής, με την Ένωση να παραμένει στην 3η θέση, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από Άρη και Παναθηναϊκό.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα έχει μια ημέρα παραπάνω για να προετοιμάσει τους παίκτες του σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό και στις προπονήσεις που έρχονται θα φανεί και η τακτική προσέγγιση που σκέφτεται να ακολουθήσει και φυσικά οι διαθέσιμες επιλογές που θα έχει στα χέρια του. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα προβλήματα στο τελευταίο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν μαζεμένα και πάλι.

Ο 48χρονος υπηρεσιακός κόουτς της ΑΕΚ αναμένεται να έχει τουλάχιστον μία επιστροφή καθώς ο Τζαβέλλας πρόκειται να πάρει το «πράσινο φως» για να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα. Ο 34χρονος αμυντικός είχε γυρίσει από την Εθνική ομάδα με πρόβλημα στον μηρό με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πλέον είναι έτοιμος να επανέλθει και πιθανότατα θα δοκιμάσει να μπει από αύριο. Έτσι ο Οφρυδόπουλος θα μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με τον Άρη μαζί με τον Μήτογλου για το κέντρο της άμυνας, καθώς ο Βράνιες με το διάστρεμμα που αποκόμισε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Σιμόες, ο οποίος είχε προτιμηθεί να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα για δύο εβδομάδες λόγω των ενοχλήσεων στην ποδοκνημική. Ενδεχομένως λοιπόν να υπολογίζεται και αυτός για την αποστολή στο παιχνίδι με τον Άρη. Αντίθετα ο Ανσαριφάρντ, έπειτα από την επέμβαση στο μάτι, λογικά θα προφυλαχθεί για λίγο ακόμα, κάτι που δείχνει ότι μάλλον δεν θα είναι διαθέσιμος για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Ο Ιρανός φορ είναι σε καλή κατάσταση και πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα, απλά θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα για να έχει πλήρη αποκατάσταση της όρασης μετά τον καθαρισμό στον οποίο υποβλήθηκε. Από τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» είχε απουσιάσει την τελευταία στιγμή και ο Γέβτιτς και μένει να φανεί αν θα επιστρέψει για το παιχνίδι με τον Άρη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα