ΑΕΚ: Ο Βράνιες τέλειωσε το ματς με τον Ολυμπιακό με διάστρεμμα

ΑΕΚ: Ο Βράνιες τέλειωσε το ματς με τον Ολυμπιακό με διάστρεμμα

Newsroom
ΑΕΚ: Ο Βράνιες τέλειωσε το ματς με τον Ολυμπιακό με διάστρεμμα

bet365

Ο Όγκνιεν Βράνιες ακολούθησε θεραπεία στην προπόνηση της Δευτέρας (04/04), καθώς ολοκλήρωσε το ματς με τον Ολυμπιακό, με διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημινή. 

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και πλέον στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι των Play Offs που είναι την Κυριακή (10/04) με αντίπαλο τον Άρη, στο ΟΑΚΑ (19:30).

Στην προπόνηση της Δευτέρας (04/04) όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε τον Όγκνιεν Βράνιες να ακολουθεί θεραπεία, μετά το γεγονός ότι ο Βόσνιος στόπερ ολοκλήρωσε το ματς με τους «ερυθρόλευκους» με διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημινή.

Από εκεί και πέρα ατομικά γυμνάστηκαν Γιώργος Τζαβέλλας, Αντρέ Σιμόες και Καρίμ Ανσαριφάρντ. Οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη (06/04) στις 10:00, καθώς αύριο (05/04) η ομάδα έχει ρεπό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα