Superleague - playoffs, η βαθμολογία: Xαμός για τα ευρωεισιτήρια, ΑΕΚ - Αρης - Παναθηναϊκός σε απόσταση 3 βαθμών!

Superleague - playoffs, η βαθμολογία: Xαμός για τα ευρωεισιτήρια, ΑΕΚ - Αρης - Παναθηναϊκός σε απόσταση 3 βαθμών!

bet365

Η ισοπαλία του Αρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης» και η ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ έβαλαν ακόμη μεγαλύτερη... φωτιά στα playoffs όσο αφορά τα 2 από τα 4 εισιτήρια της Ευρώπης.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» διεξήχθη ένα από τα ματς που στο τελικό ταμείο πιθανότατα θα παίξουν ρόλο όσο αφορά το ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Αρης κόντρα στον αποδεκατισμένο Παναθηναϊκό έχοντας το πλεονέκτημα του +2 ήθελε να διευρύνει την βαθμολογική διαφορά για να νιώθει περισσότερο ασφαλείς. Από την άλλη με ενδεκάδα και αποστολή ανάγκης οι «πράσινοι» θα ήταν ευχαριστημένοι με ό,τι... τσιμπούσαν στην Θεσσαλονίκη. Όπως και έγινε.

Παρά τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων τα δίχτυα του Κουέστα και του Μπρινιόλι δεν κουνήθηκαν και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους!

Η βαθμολογική διαφορά έμεινε ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως ο Παναθηναϊκός έχει κάθε δικαίωμα να είναι χαρούμενος αν σκεφτεί κανείς με πόσες απώλειες πήγε στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ προφανώς (όπως ισχύει και για τον Άρη) υπάρχει ικανοποίηση και για την γκέλα της ΑΕΚ.


Μια ΑΕΚ που είχε μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο από τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να κλειδώσει ένα ευρω-εισιτήριο όμως για άλλη μια φορά είδε τον Δικέφαλο του Βορρά να φεύγει νικητής από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Παρά την κούραση από το ταξίδι και τον αγώνα κόντρα στην Γάνδη το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα του Λουτσέσκου είχε ξανά τον τρόπο στις λίγες φάσεις που έκανε μπροστά από την εστία του Στάνκοβιτς να βρει το γκολ με τον Τσόλακ και να πάρει τη νίκη, μειώνοντας την βαθμολογική διαφορά από τον Ολυμπιακό στους 10.

Η ζημιά βέβαια είναι για την Ένωση που βλέπει τους διώκτες της για τα εισιτήρια της Ευρώπης να την πλησιάζουν, ο Άρης στον βαθμό και ο Παναθηναϊκός στο τρίποντο.


Η πρώτη βαθμολογική απώλεια στα playoffs ήρθε στα Γιάννενα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο καταπληκτικός ΠΑΣ Γιάννινα δεν τον άφησε να φύγει νικητής από τους «Ζωσιμάδες» με το τελικό 1-1!

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν σημάδια κόπωσης, δεν είχαν φρεσκάδα στο παιχνίδι τους, δεν δημιούργησαν πολλές απειλητικές καταστάσεις μπροστά από την εστία του Λοντίγκιν κι όποτε αυτό συνέβη ο κίπερ του «Αγιαξ» αλλά και οι συμπαίκτες του είχαν τις απαντήσεις.

Στα... χασομέρια του πρώτου μέρους με καταπληκτικό γκολ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό, ενώ στην επανάληψη ο εξαιρετικός για ακόμη ένα ματς Περέα σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Με αυτό τον τρόπο έδωσε τον πρώτο βαθμό στους Γιαννιώτες στο έξτρα πρωτάθλημα, οι οποίοι με την αγωνιστική τους εικόνα έχουν κάθε λόγω να συνεχίζουν να ονειρεύονται.


Tα αποτελέσματα


ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 1-1
Αρης - Παναθηναϊκός 0-0
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-1


Η βαθμολογία - 2η αγωνιστική play offs

  • 1.Ολυμπιακός 69
  • 2.ΠΑΟΚ 59
  • 3.ΑΕΚ 47
  • 4.Αρης 46
  • 5.Παναθηναϊκός 44
  • 6.ΠΑΣ Γιάννινα 41

H επόμενη αγωνιστική (3η)


Αρης - ΠΑΣ Γιάννινα
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα