Super League Interwetten: Ντέρμπι αγωνιστικών αποδείξεων στο Φάληρο με Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Super League Interwetten: Ντέρμπι αγωνιστικών αποδείξεων στο Φάληρο με Ολυμπιακό και ΑΕΚ

bet365

Το μεγάλο ματς στο γήπεδο Καραϊσκάκη με Ολυμπιακό και ΑΕΚ είναι το σπουδαιότερο στο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής για την Κυριακή.

Παιχνίδια που ξεκινούν νωρίς έχει το κυριακάτικο... μενού στη Λίγκα. Ειδικότερα στις 15.00 είναι η σέντρα στο ΟΦΗ - Βόλος και στις 15.30 στο Παναθηναϊκός - Λαμία. Στις 17.15 θα γίνει η σέντρα στο ΠΑΟΚ - Ατρόμητος και στις 19.30 στο μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Μια σημαντική παρουσία έχει η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Βόλο. Αυτή με τον Γκαγιέγος, που εξακολουθεί να δείχνει τον επαγγελματισμό του και παρά την επιθυμία του να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της χώρας του, λόγω προσωπικού προβλήματος.

Στον ΟΦΗ παρά το γεγονός ότι έκανε μόλις μία προπόνηση και ήταν εκτός αποστολής, ο Γκαγιέγος ζήτησε από τον Νίκο Νιόπλια να τεθεί στη διάθεσή του για το ματς κόντρα στον Βόλο και εν τέλει μπήκε στην 23άδα. O Γκαγιέγος μέχρι και την Παρασκευή έκανε μέρος της προπόνησης λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε από ένα χτύπημα σε δάχτυλο του ποδιού του, το οποίο είχε πρηστεί και τον εμπόδιζε να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Γι' αυτό άλλωστε το τεχνικό τιμ, παρά το ότι προπονήθηκε το Σάββατο, είχε αποφασίσει να τον αφήσει εκτός. Ο ίδιος όμως τους είπε ότι νιώθει πολύ καλά, πως το πρήξιμο έχει υποχωρήσει και πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Χιλιανός χαφ ανέφερε ότι νιώθει πολύ καλά και μένει να φανεί αν θα μπει στην τελική 20άδα ή όχι. Για πρώτη φορά στην αποστολή και ο Γιάννης Μπουζούκης που αποτελεί το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο Βόλος αναχώρησε για το Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ με τον Κώστα Μπράτσο να μην υπολογίζει στους τραυματίες Ορός και Ρινέρ. Εκτός αποστολής έμεινε και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Παπαδόπουλος που είναι επίσης τραυματίας. Αντίθετα επιστρέφει ο Κότνικ που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ ήδη άλλωστε έχει επιστρέψει και ο Κλέιμαν.

Στον Παναθηναϊκό οι «Πράσινοι» το πρωί του Σαββάτου ολοκλήρωσαν την δουλειά τους για το παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άφησε εκτός πλάνων τόσο τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο (που είχε μπει στο φουλ πρόγραμμα την Παρασκευή) όπως φυσικά και τον Μαουρίσιο (που έκανε ατομικό) σε ό,τι αφορά στα «όπλα» της μεσαίας γραμμής. Αντίθετα, έπειτα από την πρόσφατη απουσία του για να αποφορτιστεί, ο Καρλίτος επανέρχεται ενώ και ο Βαγιαννίδης συμπεριλήφθηκε στην 23άδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς και Βιτάλ.

Η Λαμία πηγαίνει στη Λεωφόρο για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό δίνοντας ακόμα έναν αγώνα για τη σωτηρία της. Τέσσερις παίκτες εκτίουν τιμωρία λόγω καρτών. Συγκεκριμένα έχουν δηλωθεί οι Ρόμανιτς, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο και Προβυδάκης, οι οποίοι απουσιάζουν από την αποστολή, ενώ εκτός παραμένει ο Μανούσος.

Στην αποστολή της Λαμίας είναι οι Γκαραβέλης, Πενταράκης, Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Νινούα, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Βέλλιος, Τσούκαλος και Μανουσάκης.

Στον ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Νέλσον Ολιβέιρα που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, στον ανέτοιμο Ομάρ Ελ Καντουρί & ενώ εκτός έμειναν οι Κούρτιτς, Ίνγκασον και Τσόλακ. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Τέιλορ, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Αουγκούστο, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Ζαμπά, Α.Ζίβκοβιτς και Άκπομ.

Με απουσίες θα παίξει ο Ατρόμητος στην Τούμπα, καθώς για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται οι Κουλούρης, Μουνίθ και Στρούγγης. Η αποστολή του Κόλμαν είναι η εξής: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς, Καρτάλης, Χαρίσης, Σάλομον, Ναμπί, Νταβιώτης, Ροτάριου, Σπιριντόνοβιτς, Μπεντινέλι, Αλιμπέκ, Τζαβίδας και Κλωναρίδης.

Όσον αφορά στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ στους Πειραιώτες εκτός τέθηκαν ο τραυματίας Γκάρι Ροντρίγκες αλλά και οι Σισέ, Κούντε και Ανδρούτσος. Αναλυτικά στην αποστολή θα είναι οι: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Λόπες, Μασούρας, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Στην ΑΕΚ ο Σέρχιο Αραούχο μένει εκτός για το επόμενο διάστημα καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αργεντινός φορ της ΑΕΚ έδειξαν θλάση στους οπίσθιους μηριαίους. Από εκεί και πέρα οι Μάνταλος και Στάνκοβιτς συνέχισαν και το Σάββατο τα ατομικά τους προγράμματα, όπως και οι Λάτσι και Γαλανόπουλος τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής με τα κανάλια

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός 0-0
Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 2-3

Κυριακή 13 Φλεβάρη

ΟΦΗ - Βόλος: 15.00 (COSMOTE SPORTS TV 2)
Παναθηναϊκός - Λαμία: 15.30 (COSMOTE SPORTS TV 1)
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: 17.15 (NS2)
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: 19.30 (NS PRIME)

Δευτέρα 14 Φλεβάρη

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης: 19.30 (NS PRIME)

H Bαθμολογία

  1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 53 (21 αγώνες)
  2. Π.Α.Ο.Κ. 44 (21 αγώνες)
  3. A.E.K. 39 (21 αγώνες)
  4. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 33 (22 αγώνες)
  5. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 32 (21 αγώνες)
  6. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 30 (21 αγώνες)
  7. ΑΡΗΣ 29 (21 αγώνες)
  8. Ο.Φ.Η. 29 (21 αγώνες)
  9. ΒΟΛΟΣ 28 (21 αγώνες)
  10. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 22 (22 αγώνες)
  11. ΙΩΝΙΚΟΣ 21 (22 αγώνες)
  12. ΛΑΜΙΑ 18 (20 αγώνες)
  13. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 13 (19 αγώνες)
  14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 10 (21 αγώνες)

*Ο Άρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

Η επόμενη αγωνιστική (24η)

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου

  • Ιωνικός – ΟΦΗ (17.15)
  • Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης (19.30)
  • Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (19.30)

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου

  • Λαμία – Απόλλων Σμύρνης (15.00)
  • Βόλος – Ολυμπιακός (17.15)
  • ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19.30)
  • Αρης – ΠΑΟΚ (19.30)
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα