ΠΑΟΚ: Χωρίς Κούρτιτς, Τσόλακ και Ίνγκασον κόντρα στον Ατρόμητο

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κούρτιτς, Τσόλακ και Ίνγκασον κόντρα στον Ατρόμητο

Newsroom
ΠΑΟΚ: Χωρίς Κούρτιτς, Τσόλακ και Ίνγκασον κόντρα στον Ατρόμητο

bet365

Μετ΄εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής (13/2) εναντίον του Ατρόμητου, καθώς προέκυψαν δύο κρούσματα κορονοϊού.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (13/2, 17.15, NS2HD) εναντίον του Ατρόμητου, με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Στον Δικέφαλο του Βορρά προέκυψαν δύο κρούσματα κορονοϊού πριν από το ματς για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Νέλσον Ολιβέιρα που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, στον ανέτοιμο Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ εκτός έμειναν οι Κούρτιτς, Ίνγκασον και Τσόλακ.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Τέιλορ, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Αουγκούστο, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Ζαμπά, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα