Γιαννίκης: «Γνωρίζουμε ότι η υπομονή του κόσμου εξαντλήθηκε»

Γιαννίκης: «Γνωρίζουμε ότι η υπομονή του κόσμου εξαντλήθηκε»

Newsroom
Γιαννίκης: «Γνωρίζουμε ότι η υπομονή του κόσμου εξαντλήθηκε»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναγνώρισε πως η υπομονή των φίλων της ομάδας έχει εξαντληθεί από τα αποτελέσματα και την εικόνα και τόνισε πως όλοι στην Ένωση είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τα πάντα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA ο Αργύρης Γιαννίκης:

Για το κλίμα στην ΑΕΚ και τι σκέφτεται για όλα όσα προηγήθηκαν: «Είναι δύσκολη εβδομάδα, τα προβλήματα δεν μας αφήνουν. Δεν έχουμε χρόνο για πολλές σκέψεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα πάντα για την ΑΕΚ».

Για το πως περιμένει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πόσο δύσκολο ήταν να προετοιμάσει την ΑΕΚ γι' αυτό το ματς: «Ένα ματς Ολυμπιακού - ΑΕΚ έχει ιδιαίτερη σημασία για τον κόσμο, για τους παίκτες, για τις διοικήσεις. Γνωρίζουμε ότι η υπομονή του κόσμου εξαντλήθηκε, αλλά και η δική μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, θέλουμε αποτέλεσμα και οι παίκτες θα είναι έτοιμοι να δώσουν ό,τι μπορούν».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό: «Γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό, αλλά με όλον τον σεβασμό που έχουμε και για τον προπονητή του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ πάει να κερδίσει το παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος και αυτό πρέπει να κάνει».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα