ΟΦΗ: Με Γκαγιέγος και Μπουζούκη κόντρα στον Βόλο

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Με Γκαγιέγος και Μπουζούκη κόντρα στον Βόλο

bet365

Παρά το γεγονός ότι ο Γκαγιέγος έκανε μόλις μία προπόνηση και ήταν εκτός αποστολής, ζήτησε από τον Νίκο Νιόπλια να τεθεί στη διάθεσή του για το ματς κόντρα στον Βόλο και εν τέλει μπήκε στην 23άδα.

Μια σημαντική παρουσία έχει η αποστολη του ΟΦΗ για το ματς με τον Βόλο. Ο Γκαγιέγος, εξακολουθεί να δείχνει τον επαγγελματισμό του. Παρά την επιθυμία του να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της χώρας του, λόγω προσωπικού προβλήματος.

Παρά το γεγονός ότι έκανε μόλις μία προπόνηση και ήταν εκτός αποστολής, ζήτησε από τον Νίκο Νιόπλια να τεθεί στη διάθεσή του για το ματς κόντρα στον Βόλο και εν τέλει μπήκε στην 23άδα. O Γκαγιέγος μέχρι και χθες έκανε μέρος της προπόνησης λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε από ένα χτύπημα σε δάχτυλο του ποδιού του, το οποίο είχε πρηστεί και τον εμπόδιζε να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Γι' αυτό άλλωστε το τεχνικό τιμ, παρά το ότι προπονήθηκε σήμερα, είχε αποφασίσει να τον αφήσει εκτός. Ο ίδιος όμως τους είπε ότι νιώθει πολύ καλα, πως το πρήξιμο έχει υποχωρήσει και πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα

Ο Χιλιανός χαφ ανέφερε ότι νιώθει πολύ καλά και μένει να φανεί αν θα μπει στην τελική 20άδα ή όχι. Για πρώτη φορά στην αποστολή κι ο Γιάννης Μπουζούκης που αποτελεί το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα