Ολυμπιακός: Αποστολή με Ελ Αραμπί και Κίτσο αλλά χωρίς Σισέ, Ανδρούτσο για την ΑΕΚ ο Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αποστολή με Ελ Αραμπί και Κίτσο αλλά χωρίς Σισέ, Ανδρούτσο για την ΑΕΚ ο Μαρτίνς

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στην αποστολή για τον Ολυμπιακός - ΑΕΚ τον Ελ Αραμπί αλλά και τους Κίτσο και Λόπες. Εκτός οι Σισέ, Ανδρούτσος και Κούντε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστές τις επιλογές του για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Στους εκλεκτούς δεν είναι εκτός από τον τραυματία Γκάρι Ροντρίγκες και οι Σισέ, Ανδρούτσος και Κούντε. Στην αποστολή είναι ο Ελ Αραμπί που ως γνωστόν είχε χτυπήσει με τον Παναιτωλικό αλλά και ο Λόπες με τον Κίτσο.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Η αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός. Από 24 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος (Novasports Prime, 19:30).

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Λόπες, Μασούρας, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα