Βόλος: Χωρίς τους Ορός και Ρινέρ απέναντι στον ΟΦΗ

Newsroom
Βόλος: Χωρίς τους Ορός και Ρινέρ απέναντι στον ΟΦΗ

bet365

Ο Βόλος αναχώρησε για το Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ με τον Κώστα Μπράτσο να μην υπολογίζει στους τραυματίες Ορός και Ρινέρ.

Στην Κρήτη πηγαίνει ο Βόλος για να αντιμετωπίσει την Κυριακή (13/2 - 15:00) τον ΟΦΗ σε ένα καθοριστικό ματς για τη μάχη της εξάδας. Ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας, Κώστας Μπράτσος δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ορός και Ρινέρ.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Παπαδόπουλος που είναι επίσης τραυματίας. Αντίθετα επιστρέφει ο Κότνικ που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ ήδη άλλωστε έχει επιστρέψει και ο Κλέιμαν.

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου είναι οι εξής: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Πουρίτα, Φερράρι, Γκιουλέν, Ρομέρο, Λογαράς, Σιέλης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Μπαρτόλο, Κορέα, Φερνάντες, Νίνης, Ροσέρο, Ρεγκατίν, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα