Τζαβέλλας: «Αν θεωρεί κάποιος ότι προσέβαλα τη μνήμη του Άλκη, να τιμωρηθώ»

Τζαβέλλας: «Αν θεωρεί κάποιος ότι προσέβαλα τη μνήμη του Άλκη, να τιμωρηθώ»

Newsroom
Τζαβέλλας: «Αν θεωρεί κάποιος ότι προσέβαλα τη μνήμη του Άλκη, να τιμωρηθώ»

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας  απολογήθηκε στον αθλητικό δικαστή της Super League για τον πανηγυρισμό του στο παιχνίδι με τον Άρη και ισχυρίστηκε ότι δεν απευθύνθηκε με τον χαρακτηρισμό «σκουλήκια» προς τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο αρμόδιος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Γιώργο Τζαβέλλα για υβριστική συμπεριφορά στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη. Ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, ωστόσο του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον αρμόδιο εισαγγελέα της ΕΠΟ και κινδυνεύει με δύο αγωνιστικές τιμωρία. Η απόφαση θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Το πρωί της Παρασκευής ο 34χρονος Έλληνας αμυντικός απολογήθηκε στον αθλητικό δικαστή της Super League και ισχυρίστηκε ότι δεν απευθύνθηκε με τον χαρακτηρισμό «σκουλήκια» προς τους οπαδούς του Άρη αλλά είπε προς συμπαίκτη του Σέρχιο Αραούχο «τι έκανες στα σκουλήκια, τα έσκισες».

Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά πως «αν θεωρεί κάποιος ότι προσέβαλα τη μνήμη του Άλκη, να τιμωρηθώ».

«Είμαι 16-17 χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερο χαρακτήρα στο παιχνίδι μου που προκαλεί. Δεν έχω γυρίσει ποτέ το κεφάλι μου στην κερκίδα. Δεν έχω μιλήσει σε οπαδούς, με έβριζαν από την αρχή του αγώνα, εμένα τη γυναίκα μου, τη μητέρα μου, καρκίνο, χιαστούς. Ο συμπαίκτης μου στον πανηγυρισμό του έδειξε το «Α» για τον Άλκη, εγώ λέω προς αυτόν μια έκφραση που λέμε πάντα, φαίνομαι νευριασμένος.

Βγήκα και ζήτησα συγγνώμη από τον Άλκη, όχι για την πράξη μου. Δεν έχω κάνει κάτι, δεν έβρισα κανέναν. Δεν υπάρχει φίλαθλος του Άρη εκεί, δεν υπάρχει τίποτα, ούτε ποδοσφαιριστές. Φαίνομαι απέναντι στην κάμερα γιατί είχε πάει ο Αραούχο στην κάμερα. Αν θεωρεί κάποιος ότι προσέβαλα τη μνήμη του Άλκη, να τιμωρηθώ. Δεν αντιλήφθηκα κάτι εκείνη την ώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά στον αθλητικό δικαστή της Super League ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο δικηγόρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου από την πλευρά του ανέφερε: «Αρνούμαστε την κατηγορία της εξύβρισης. Η δίωξη έγινε μετά από δημοσίευμα σε σάιτ που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα