ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη στον Τζαβέλλα για υβριστική συμπεριφορά με τον Άρη

Newsroom
ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη στον Τζαβέλλα για υβριστική συμπεριφορά με τον Άρη

bet365

Ο αρμόδιος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Γιώργο Τζαβέλλα για υβριστική συμπεριφορά στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τη στιγμή του γκολ του Αραούχο στην ήττα της ΑΕΚ με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη πιάστηκε on camera να βρίζει φωνάζοντας «σκουλήκια». Το έκανε μάλιστα μπροστά στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Ωστόσο του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον αρμόδιο εισαγγελέα της ΕΠΟ.

Η σχετική ενημέρωση:

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Γεωργίου ΤΖΑΒΕΛΛΑ διότι επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με λόγο σε βάρος θεατών.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα