ΑΕΚ: Κίνδυνος τιμωρίας με Ολυμπιακό για Τζαβέλλα

ΑΕΚ: Κίνδυνος τιμωρίας με Ολυμπιακό για Τζαβέλλα

Newsroom
ΑΕΚ: Κίνδυνος τιμωρίας με Ολυμπιακό για Τζαβέλλα

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας θα απολογηθεί την Παρασκευή (11/02) στο πειθαρχικό όργανο της Superleague για υβριστική συμπεριφορά στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη.

Ο αρμόδιος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Γιώργο Τζαβέλλα για υβριστική συμπεριφορά στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη. Ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, ωστόσο του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον αρμόδιο εισαγγελέα της ΕΠΟ.

Η απολογία του 34χρονου Έλληνα αμυντικού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (11/2) στις 10:00 κι αναμένεται να βγει αυθημερόν η απόφαση. Σε περίπτωση που επιβληθεί ποινή αγωνιστικής τιμωρίας, τότε ο Αργύρης Γιαννίκης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιώργου Τζαβέλλα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (13/02, 19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η κλήση:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 11-2-2022 και ώρα 10:00 τον παρακάτω ποδοσφαιριστή:

Γ. Τζαβέλλας (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ): "Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3649_2022/8-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα